Pandanalle <3

Har pluggat,pluggat och kört slut på mig själv. Blir doktorn 8:45 imorgon. Skulle ha farit idag men hann inte!

Saknar min pandanalle och slår mig själv på huvudet lite..men samtidigt så tror jag att det är bra att hitta en neutral ton och prata igenom de som känns jobbigt.. oftast (för mig iaf) mår man mycket bättre efteråt :)



Jag tror däremot inte på att vara supergnällig och tro att man kan ändra allt med en människa.


Antingen så älskar man dem så som de är eller så hittar man någon annan som är allt de där...

Usch för folk som är så rädda för att vara ensamma att de håller kvar

tråååååååååååååkigt

Lektion,lektion,lektion.. plugg,plugg,plugg.. ..


Har juridiklektion..


Balans

Stress, Stress och stress..  har så sjukt ont i magen och har haft det i en vecka snart.. ska fara till doktorn och kolla upp det imorgon tror jag. Orkar inte vakna mitt i natten hela tiden..

Mig är inte nå glad :( ....  men de repar sig nog :)


And if the world stops spinning I'm not afraid to fall

Har så mycket att göra så jag vet inte vad. Känns som att jag tappar bort allt trotts att jag alltid gör något. Christin sa att mina aktiviteter bara avlöser varandra och jag förstår hur hon menar.. men antar att det kan bli så ibland.

Är bara så fruktansvärt glad att jag har mina kära vänner och min mupp. Även om de gör mig ledsen ibland så är de de enda som verkligen kan få mig att le.

<3

Men jag kan inte hjälpa att ifrågasätta .. är det verkligen på riktigt?


Studentbyxor?

Inte allt för länge kvar och dax att börja fundera. Min mor vill.. eller ja, hon snarare kräver att jag skall bära klänning. Själv så trivs jag inte riktigt. Klänning är som inte rikitigt min grej.. och det är som itne för att gnälla över att jag vill vara unik och sådant. Har hittat några riktigt snygga klänningar som jag gärna skulle bära.. om det inte var för känslan. Känner mig helt enkelt inte så fin.. mer som en mus i plåtburk.

Men det finns juh allternativ. skulle kunna tänka mig vita byxor och någon snygg topp till.




Tadam!


Då grattar vi mig genom att lägga upp en finfin bild på min bror(och syster)



Dagar

oj vad det händer mycket. Full rulle! Nu är det bara tre dagar kvar tills min födelsedag. Det senaste dagarna har lekt gyro.. Imorgon ska jag göra högskoleprovet så vet inte om det blir så mycket bättre.

Saknar min syster! <3

men inte allt för länge kvar till sommaren nu. Har suttit med mamma idag och letat studentklänning.. jag vet inte ens vad jag håller på med.. x) vill nog inte ha någon klänning men jag vet inte vad.



RSS 2.0