Duktig flicka!

Nu börjar jag komma ikapp mig själv :)

Idag har jag städat och tvättat så allt är fint och rent ;P  Inklusive jag, blev en superlång dusch + en massa små flätor i håret :)




Har verkligen kommit in i jobbet nu också, jobbar nästan varje dag så känner mig super duktig. Har också konstaterat att jag nog trivs med att jobba natt. Det är lungt och sen en massa folk. Plus att det är sjukt kul att driva med fulla människor ;)

Pojke - Jo men snälla snygga söta vill du inte gå ut med mig?
Tanja - Ne, tror inte att min pojkvän blir så glad då..
Pojke - Äsch, Jag är inte rädd för honom
Tanja - Är du säker på de.. han är faktiskt rugby spelare
Pojke - ehm  oj, förlåt ..men ehm tack för mackan vi ses..



Sen kan de juh va så att man blir sjukt övertrött vid 2:00 och bara allmänt garvar för att folk försöker med raggningsrepliker xD


Fläta på G!

Oj, vaknade upp idag och insåg att vi far snart..  det känns som att de va nyss vi räknade dagarna till studenten.. nu jobbar man som varje dag och hinner knappt träffa någon. Så vi kör lite payback och bloggar bättre än Zara ;) nä nu ska vi va snälla.. saknar juh henne :(

Just nu gör Fia en fläta på mig så sitter här och känner mig bortskämd. Har för överigt insett hur bortskämd och oförsiktig jag har blivit.. måste skärpa mig med min ekonomi lite skulle som kännas trist om jag inte kunde shoppa i Turkiet..


Roadtrip till Ikea :)



Sommar flyter på som den borde och så fort Fia är klar med flätan drar vi ner på stan för att möta upp Magdalena.


KramKram

RSS 2.0