Snö





Grattis till snöisarna :)

Mikaela,Fredrik och andreas vann!
M,Fia och Jim kom 2 och vann publikfavorit!

mer bilder snart :)

Känns bra :)

Idag har jag fått mycket gjort!

* Va på kommunen
* Ringt : Tandregleringen,KFUM,Frisör
* Va på böleängsskolan med Z
* Pluggat med Z
* Myst
* Pluggar med Z och Akky
* Skrivit mail till NN (nyfikna nydalare)
* Fått lön!


Säkert något mer som jag glömt :) men känner mig duktig idag!

Nu sitter jag och pluggar med Z och Akky.
Klippa så igen kanske?

it's been a long,long day..

Hey there sad eyes.
What's on your mind?
Don't look so down.
Give it some time.

You don't have to be so hard on yourself.
I know the world can be a brutal place.
Please don't let it steal your smile away.

Cause when the sky's the darkest,
You can see the stars.
And when you fall the hardest,
You find how strong you are.

Jordin Sparks - Faith



Borde kanske börja leta studentklänning. Skulle kanske vara kul att ha en balklänning även om jag har bestämt mig för att inte gå på balen. Jag tror inte att jag skulle trivas och betala en massa pengar för att göra något man inte är peppad på känns väldigt ovärt. Förstår att folk vill gå men jag står fast vid att man bör ha minst en vettig anledning till att fara och so far har jag inte en enda. En resa med tjejerna till turkiet lockar liten mer..

vs

Älskade syster <3

Har haft en sjukt seg dag.. blev t.o.m. less på choklad nyss.. ingen bra grej att bli äckligt av typ allt som går att äta x) fast mandariner går bra,Får ta och leva på mandariner ett tag..

Imorgon blir det middag med familjen och krama på syster för snart far hon. Gustaf också :(  men ja, får hålla kontakten och till sommaren kommer dom tillbaka :D

Vi kommer sakna er!

Styrelsemöte ikväll, glad att jag for trotts att jag var totalt less på livet :)

Duktig flicka

Japps, for iväg och tränade idag :) gick förbi forex och har gjort lite andra nyttiga saker. Känner mig superduktig.. nu sitter jag och väntar på Natalie och Z för vi ska plugga.


Duktigt värre!


Får lön snart.. kan det sluta bra? Har även blivit lite mer små beroende av Greek..

Kallt

Kallt som tusan ute! sitter och pluggar med Z :) tror inte att jag vågar mig ut idag... kanske far och tränar om jag hittar mig ett par vettiga hörlurar.. de jag har nu gör nämligen så att det hörs för alla som inte har dem på sig också..

Blir mycket att göra i veckan men känns nästan bra. Idag blir det (när z farit och jag inte tar mig iväg och tränar) att städa, kanske köra ansiktsmask.. sen tror jag att jag ska sy lite :)


Sen då?



never believed that things happen for a reason
but how this turned out removed all my doughts.
so believe that for you I'd do it all over again ( do it all over again)
all I went through it led me to you .
so I'd do it all over again.


Work,Work..

Känns som att jag bara jobbar hela tiden.. sa nej igår och idag men ska jobba inatt.. kom förbi och krama på mig om ni har tråk.. är trött som tusan x)


Lite sommar skulle nog sitta fint just  nu. Fast ändå inte..  vet inte vad jag ska ta mig till när hösten kommer känns som att jorden är platt och hösten är kanten.. ska man bara vända om och gå tillbaka då liksom? kan som inte sluta tänka på hur allting går snett heller.. har en sådan dag..

blööööööh

It's not me..

Usch, vet inte varför men känns som att jag är borta.. Har gjort så mycket på sistone så tror jag råkade tappa mig på vägen.Som tur är så är vi lediga på onsdag så får väll gå ett varv på stan och leta rätt på mig.

Har fått jobba en hel del nu iaf så det är bra. Money money.. fast känns sådär att jag får dom efter resan.. men med tanke på andra planer så känns det bra att ha iaf.

Saknar att vara studsigt glad x) behöver vila.. godnatt!


HaiwanKaka

Trött som tusen!

men ja.. igår blev det iaf att baka! Vi gjorde franskchokladtårta och den blev sjukt god!


Semla

LalalalaLa hej Magdalena. Fina va:)


For förbi mor idag och gjorde semlor med bror ^^  älskar att göra egna för då kan man göra dom precis som man vill :)  Mamma brukar ha blåbär istället för mandelmassa i sina ;P .. hon har dom iof också i varm mjölk .. men ja x) Jag och bror "florar" till max! ;P




Vad ska du bli när du blir stor?

Glömde tydligen min laddare hos Natalie x)  men aja så ingen mobil just nu.


Igår så fick vi information om "Vad som händer efter gymnasiet" inte särskilt intressant men satt och kollade i univeritetskatalogen och fick lite inspiration. Tror jag ska bli psykolog. Det dåliga är att jag i sådana fall måste klara matte B, men Juridik låter inte särskilt intressant längre. Särskilt inte med tanke på tredje terminen...skatterätt? blääh :(

men juh mer jag tänker på det desto mer rätt känns det. Jag vet att jag har mycket att lära och det kan bli jobbigt, men jag vill lära mig allt de dära.

Tyckte att psykologi var sjukt roligt när vi höll på med det, och jag vill som jobba med barn så jag tänkte att jag kunde bli barn psykolog :)  Skulel va ganska roligt att hålla på med praktiska grejer som typ rorschachtest.


Inte kallt?

Igår fyllde Natalie år, så att ..
GRATTIS NATALIE!

Men imorse när vi steg upp så var de sådär.. 25 minus! .. konstigt nog så fryser jag inte :S har inte frusit på hela dagen ..  åt nyss en glass och ja.. vad ska jag säga .. bra glass väder x)

Btw så typ smyg älskar jag den här reklamen :)  Den gör mig glad, får mig att tänka på sommaren och på alla snälla männsikor^^ 

 

// Tanja


RSS 2.0