vakna upp&ner

Jag vet inte vad som hände idag, de gick snett någonstans...

jag tror jag vaknat snett idag, så förlåt för kaos idag .. men jag ska börja om och skärpa till mig


jag


I have to wonder if this wave's too big to ride
 Commit or not commit in such a crazy tide
It's sooner than I thought but you called me out
 I've lost control and there's no doubt
 I'm gonna start all over

 Another chance to get burned
And start all over
 I'm gonna start all over

Tänk om det hade varit sol idag

Det hade varit grejer de, tänk att sluta halv 12 och gå ut i solsken, men nepps här va det.. vitt? men de går bra iaf :)

miQ kan gå och jag har typ bott där i helgen x) Torsdag - Söndag :)  men nje inte på riktigt för jag sov hos Fia där ett tag också ;P en fullspäckad helg :) jag sov nog hos Bävrarna där någon gång också xD men då va jag så sjukt borta x) gick in och typ ..sov..

men det har varit trevligt hos MiQ :) jag trivs som ^^


Idag slutade jag som sagt tidigt... inte så tidigt som halv 12 men jag och akly for till csn så nu är jag hemma iaf :) Ikväll ska vi fara och träffa caroline Willfox för imorgon blir det tema dag :) spännande.

Z och dom ska leka i snön :) lät endå sjukt spännande och skojs :D


lalalaLaLalala nu är jag uttråkad, borde fara på stan ;P 

åh nejnejnej :(

Skola = helt okej :) Jag gillar lite när jag och akky är liiiite för trötta x) och att Johanna fattade vilken trollsång jag menade!  ..vi satt och spelade kort och typ sjöng förbjudna sånger X)  Zara vann hela tiden x) heeelt okej, sen for jag till faster med syster och käkade våfflor! :D allt tktes bra.. tills.. jag skulle gå hem från faster ser MiQ ropar och springer...men hon ser inte glad ut :O .. miq har blivit påkörd :'( isch jag hamnade verkligen i chock.. jag blir sådär när något händer med ngn jag verkligen tkr om.. men hon mår väll..okej nu? ska fara dit imorgon med bullar tror jag, eller chokladblåbärsmuffins ( smarrigt? )

Va hos bävrarna hela tiden tills jag fick veta att allt var bra, va så sjukt stressad..skräms inte sådär miq! men nu har jag iaf skickat in svenska arbetet (en satirisk text) och gjort klart min del av privat ekonomin.

vill ha skor!
call Jag vet inte hur det gick till men jag bryr mig om dig, så tveka inte på att ringa! eller bara dyka upp framför mig. Jag är bra på att kramas liksom..

Trevligt att känna mig

jao ska väll skriva ner vår lilla statsrunda.. Fia är juh kompisar med konstnärsshopen,
j
Kassör - ja, den 25/3.. vet du vilken dag det är idag
Tanja - Våffeldagen ( synd bara att jag låter butter )
Kassör - Ja! , där ser man tur att du har en smart kompis
Fia - åh våfflor...jag har inget våffeljärn... :(
Kassör - ne,  men tänk vilken tur att du har en smart kompis, för vad har man helst en bra kompis eller ne våffla
Fia - jo de är sant, en våffla är inte mycket till kompis..


Inte så spaceat, men lätt värt x)


en gång till, FÖRLÅT! jag va krupp idag :/ ska skärpa mig imorgon.. ta inte åt er!  En sånhär dag så ska man läsa,lyssna på musik.. typ chilla sönder x) tror jag ska städa mitt rum lite och sedan bara .. ta det lungt!

miq



Och för att det skall vara lite extra trevligt att känna mig, här har ni ngt att göra ifall ni har tråkigt

http://www.gorgott.se/

Privat Ekonomi

Vet bara inte hur jag ska känna..

 jag fick en kram av Akky igår för att jag skrev att jag behövde de så nu måste jag juh skriva att jag fick de ;P men nu håller vi iaf på med ngt kruppigt tema work.. .Privat ekonomi.. trist till tusen .. jag, Akky och Lars har "Livet som student"  Borde nog antingen göra det nu eller plugga natur för nästa lektion är prov och jag har läst... nada.. men jag pallar inte! håller typ på att somna så.. vet inte riktigt än .. va på stan igår med M , hon är chill .. Fia hängde på ett tag och så träffade vi Gustaf "meningen med livet" ( lång historia) ne men ändå helt okej ;P vi drog till Bävrarna och gjorde mat..

Jag är seg till tusen så ni borde nog inte ta åt er om jag är otrevlig,Däckar, Inte lyssnar etc...


puh
När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det,
när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.
- Nalle Puh

Saknar min andra del..


Åh... Sitter här efter en helg med min söting i kittel..
Det var visserligen underbart men vi fick gå igenom en massa skit.. Tillexempel så regnade det på fredagen och minusgrader på natten.. vi åker alltså på en skridskobana.. ingen roligt.. jag föråt mig på lördag lunch.. det var lite för gott.. Philip åt 2 portioner.. jag .. 4.. Vi har kommit fram till att jag har ätstörningar.. åt båda hållen. :P Antingen äter jag lite för lite lite för ofta eller lite för mycket lite för sällan ..  HAHa.. well well.. nu har jag iaf ätit så jag klarar mig till nästa år.. och på bussen på väg dit.. så skulle philip betala bussen.. men han packade in grejjerna.. så jag skulle betala.. och efter som det bara var jag där.. och vi skulle vara 2.. så i brist på något annat sa jag till chaffisen - Det är jag... Och min andra del kommer snart..
... Då skrattade chaffören och citerade min andra del.. jag kunde juh inte göra ngt annat än le.. hrm.. akward stämmning.. jag tror att gamlingar har svårt att förstå varför man är så pinsamt fånig när man är ung och kär.. de kommer nog inte ihåg hur man är då.. eller så gör de det men bara vägrar tycka att det är gulligt och ska bete sig så vuxet som möjligt.. Jag vet inte .. men men.. :)

Nu så sitter jag och lyssnar på denna underbara låt som har varit i mina tankar lite för länge utan att jag veta vars jag kan få tag i den.. men tur jag har så hittar jag den på youtube...





Ja.. så nu leker jag med photoshop.. var tvungen att instalera om den för den bara.. försvann.. från datorn.. Måste skaffa en egen dator..
Jag saknar min pojke.. Puss..


Tjalalala

nehe.. det funkade inge bra för mig :( jag vill se Moulin Rouge.. men nej nej..  men jag är inte redo att plugga matte än så sysselsätter mig själv :)

Replik: ”Din pappa måste vara tjuv, för han har stulit alla stjärnorna och satt dem i dina ögon!”
 Svar: ”Pappa gillar inte att blir kallad för ’tjuv’. Det var några poliser som kallade hans företag för ’serbisk maffia’ en gång och då exploderade deras lägenheter. Vad var det du hette förresten?”

Replik:
Snygg klänning du har, den hade passat utmärkt på mitt sovrumsgolv.”
Svar: ”Snygg kropp du har, den kommer passa utmärkt i bakluckan på min pojkväns bil.”
 

till M
Replik: ”Om en tjock gubbe kommer fram och försöker stoppa dig i en säck, så oroa dig inte. Det är bara tomten som vill ge mig den perfekta julklappen.”
Svar: (Blunda hårt och prata för dig själv. Öppna ögonen.) ”Förlåt, men om ditt ansikte börjar brinna inom ett par minuter så oroa dig inte. Det är bara mitt livs högsta önskan som har slagit in.”

Tråk

finaklänning

Väduren 21/3-20/4

Under den här perioden handlar det väldigt mycket om känslor och relationer. Du lägger märke till hur du fungerar tillsammans med andra människor och det väcker en del frågor. Vissa relationer växer, andra kanske du bestämmer dig för att avveckla. Många tankar.

I pity the fool that finds me

Jahapps, Plugga,Plugga, Plugga ..

och lycka till till tjejor som slutat röka :)



Sjukt trött, sov på ett bord idag..ett väldigt mysigt bord.. sen fick jag prata med Fia :) insåg inte för än nu hur mycket jag har saknat henne, Hon är verkligen min energiboll och ska inte underskattas! Idag var det bus väder, först typ snöstorm sen alldeles för mycket sol 0.o

jag är verkligen på myshumör.. fin sol..vill ut och gå och mysa i solen...
vill ha en kram! ! !

men nu ska jag nog göra lite te och sedan se på Moulin Rouge.. den är endå bäst! <3
fin

Ojski

Kom nyss hem från miQ ;P va skoj, trotts vissa.. konstigheter x) .. men de lämnar vi där ;P säger bara att

Team TanjaSimon va bäst på games ;)

Geografi prov idag :) gick ändå helt okej ;P inte mer än vad jag förväntar mig när de gäller geografi liksom.. de va värre att lyssna på sin egen röst på KAT x)  vi fick spela in och lyssna . .isch x) Engelskan ska vi inte ens tala om för den kan som vanligt ta sig, men samhälls är värt att nämna :) intressant föreläsning om hederskulturen!

sen va det stan med MiQ ( hon är endå hur bra som helst för mig )  :) kom fram till att jag gillar min klass, grymt mkt! :)  blir så glad av att se dom ^^ sen fara till mig och käka  x) sen till miQ och spela spel och så ;P fick skjuts hem :D  lätt värt!

är sjukt trött och skulle helst vilja ta ett bad, med ljus och badbomb och hela köret ;P men tyvärr så har vi inget badkar än så blir att krypa ner i sängen och sova ;P

i

jag ska försöka bli en bättre lyssnare :)

make me smile

haha , jag gillar tanken på att det faktiskt finns folk som orkar läsa mitt 5 km långa inlägg x) va i skolan idag :) *stolt*
haha pressen endå, för jag tänker inte att jag vore smart, jag bara ..gnäller? ;P

det märks att det är mycket som är svårt just nu, men alla kämpar på iaf.. och det tkr jag att ni ska va stolta över:)

Det är i motlut det går uppåt!


imorgon blir de geografiprov så jag ska sluta sega här och försöka plugga ;P  Fia far bort med sin pojke i helgen så får se vad jag hittar på ;P MiQ är juh hemma så de ska nog gå :) taggar endå att det är helg snart!
hej



min eviga konflikt

åååååååååååååhhhhhhhh USCH!
scream
by winterland at deviantart

jag ska sluta leta runt efter grejer.. tror jag mår bättre när jag lever i förnekelse x) hittade nyss till en artikel om Tingeling- Ryssland grejset.. usch..jag säger ..USCH! .. jag blir typ illamående..

 http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article4664919.ab


 Varför ska det alltid vara såhär, varför ska man alltid,alltid,alltid! driva med folk.. är det så himla jobbigt att bara vara snäll? .. det här är juh som anledningen till att jag inte pallar nbsk, jag älskar umeå de är som min stad .. men jag skulle kunna lämna sverige bara för att all denna patriotism får mig att må illa!

jag vet att det bara är ett skämt, jag fattar! ha .. ha.. not! driver man med något så tappar man respekten för det .. och det leder till att man accepterar det, och de är inte okej!

 man drar inte döda babyskämt till någon som nyss fått missfall, det vet alla.. men den gränsen flummas ut för varje skämt du drar! du vet inte om den du står bredvid dig har upplevt något du skämtar om. Du kan inte veta, om du inte känner människan, så vad tjänar man då på att dra elaka skämt, när risken är stor att människan kan bli sårad djupt vad är då vinsten för denna satsning.. ett skämt, ett skratt.. ? INTE VÄRT DET! det finns gott om humor,glädje och lycka utan att behöva riskera att såra någon. 

även om det bara hugger till lite och går över på 2 minuter, varför orsaka någon ens den smärtan.. detta är min eviga konflikt .. varför ska man bara ta det, varför ska man vänja sig vid små små knivhugg när som helst, utan anledning, bara för någon annans nöje...

hela världen verkar ha fastnat i en  "de du gör mot andra förtjänar du själv" anda.. en stor del av den tyska befolkningen anser att fritzl borde få uppleva vad har utsatt sina barn för...
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4677190.ab

så det finns inget slut, börjar något hugga någon smått så hugger snart alla varandra..  och alla vet att även små saker kan bli för mycket i för stor mängd... så inte konstigt att vi har krig,hat och ilska..  våld förder våld, fysisk och psykisk!
och dom enda som kan stoppa det är vi, genom att inte föra vidare en tråd av ilska!

det är du som gör valet, alla har ett val

man behöver inte slå för att man blivit slagen..



// creds till dom som orkat läsa hela xD


varning för starka bilder
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4677190.ab

jag måste gå med i peta eller ngt snart.. :/

Host

ååhh.. de är ngt fel på mig :( sjuk till tusen! .. kan typ inte sova eller käka, men ska vila idag och försöka plugga så lite som möjligt..  saknar min klass, har typ inte träffat dom på snart en vecka :/ saknar fia.. de va sjukt länge sedan .. Det är ganska stört hur van man kan bli vid att ha någon där..alltid.. x) men det är väll förståeligt, så söt som hon är :)


fia


Tagga sommar :) tror den här skulle va fin på Fia i sommar ^^  synd bara att de är Vera Wang och antagligen kmr kosta 50 miljoner xD



.. jag vill ha en katt :]
 
katt

http://www.blocket.se/vi/20608457.htm?ca=2_s

Hemskheter

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4665039.ab

http://vk.se/Article.jsp?article=262175


INTE OKEJ!

Det här mina vänner är precis anledningen till att jag vill vara vegetarian..  inte okej..

I hela landet slaktas ungefär tre miljoner grisar varje år. Endast en procent av dem är så kallade KRAV-grisar som får gå utomhus, enigt Djurens Rätt.




isch.. det här förbättrade inte mitt humör x( jag vill verkligen ha sommar...behöver verkligen sommar..  fast vår duger endå

Plugga .. och typ .. inget?

Hehehe..he..he.. usch!  måste anstränga mig till max för att hålla ögonen öppna, har pluggat heeeeela dagen och sprungit runt :/ ... va iof och bowlade också :) de va skoj ^^ 

men just nu känns de som att sjunka genom jorden.. jag försöker verkligen.. vill verkligen försöka.. vill verkligen klara de här!  isch.. tagga helg.. jag vill verkligen bara krypa ihop och bara vara...


Improshow med z!

Oj så värt! :) Verkligen svårt att beskriva hur bra det var! är fortfarande i lite chocktillstånd så fortsätter bara upprepa mig över hur häftigt det är!

http://skuggteatern.com/


26 april..jag ska dit!


Sen så har de juh gått och blivit fint här på blögen :) Fia har räddat den från mitt hemska misstag x)  Idag har jag sovit alldeles för länge ;P sen så är de ngt fel på min tidsuppfattning x) den tänker jag inte dra upp för då blir de pinsamt x) men Z vet vad jag menar... men jag har pluggat också :)  lite spanska ;P för imorgon är de spanska prov som gäller.

Och bowling :) och tandläkaren :) och plugg!  :) 
taggad :D !

elillebror

ser ni de här sötnosarna btw ;P dom är mina! och kommer hit i april! :D <3 tagga sönder! saknar min elisakatt så de gör ont ibland.. :(  men inte länge kvar nu så!  ;P


the sore feet song - ally kerr

.. Ja men så att...

Jo.. har lite små tråkigt.. Atm.. Men snart så..

Egentligen borde jag plugga.. hÅrt.. Men.. istället sitter ja här och tänker om jag borde fixa mitt hår och ta på mig ett par vettiga kläder..  Gosh..
Det ska jag nog göra också.. snart.. alldeles snart..

...
.....
..

Hrm.. äh.. Jag göre nu... Tack för ett vettigt inlägg?.. synes någon gång då jag får så här lika tråkigt igen eller då jag impuls vill skriva blogg.. vilket händer .. typ aldrig.. men men .. :)

Kram! :D

födelsedag och 6 kilo potatis

6 kg potatis! så duktig var jag igår :) skalade och skivade hela kvällen x)

för idag fyller systeryster år! <3  :* GRATTIS!

Nu har jag engelska och surprise! det är tråkigt...min dator kommer typ dö men eftersom vi är i ett klassrum som knappt har uttag så får den väll dö när den dör.. min älskade mp3 är trasig men igår gick jag och fia på stan och sprang runt typ x)  så stötte vi på valle och hade dom inte varit rara nog att köpa en ny åt mig! :D så nu lyssnar jag på min NYA mp3 ^^ yeah! vi såg på en sorglig film på MMM om fadime.. Glöm aldrig Pela och Fadime ..

Nu har jag satt i laddaren för va desperat tvungen att skriva av mig min ilska.. känner för att spy! så dålig lektion är de!
USCH!



But I think of you ,whenever life gets me down
I think of you, whenever you're not around
You rest your bones
Somewhere far from my house Yeah,
but you still pull me home

Just to put your mind at ease
 You don't owe me anything
 You paid me well in memories

FOTOGRAFI! :D

GOsh... Jag frida och Mikaela lekte i fotostudion! :D as kul...! :D frida fick as mycket cred för den här bilden: TADAAAAAAAAA



SJukt ** KUL! :D hahahah cred till oss som är bra fotografer.. Inget photoshop heller! :) detta är orginal bilden! :D Mikaela tog också bilder! ska ladda upp dem också sen när jag får tag i dem X) AS SNYGGT!  ;D Tyvärr så fick inte jag ta ngra bilder så jag fick stå modell! :D as snyggt var det! ..
HARE BÄST! ... KRAM! :D

aww

jag har tråkigt, eller egentligen inte för jag underhåller mig själv x)  jag vill ha skor! och sommar såklart! blir stan imorgon med fia och jag fick nyss pengar av cristin x) farligt..farligt..

valet är iaf mellan dom här 2..  en tkr fia och en tkr jag

skosko

.........nr 1 ...............................nr 2..........

jag tänker inte säga vem som tkr vad för då kommer ni bara tka som fia hon är som rätt oemotståndlig där xD opartiskt röstande är de som gäller här!



Förövrigt så tror jag den här skulle vara jätte jätte jätte fin på fia :)



klänning

ta en paus i kaoset!

hehe blir mkt bloggande då man är ledig x) det bra är att det nyss vände, min mp3 är trasig och det suger! men jag tog mig äntligen tid att städa mitt rum och det känns bra! jag har inte gjort något effektivt över huvudtaget på typ veckor! så att först bowla sedan städa rummet känns bra! Hoppas det håller i sig nu för jag har verkligen tusen saker att göra och jag behöver den här lilla energirushen för att orka med så people , de närmaste 2 timmarna, ta en paus i kaoset!  Lyssna på lite musik och städa/Plugga=  var effektiv istället!







Rulla på!

Trevligt, lite trött och  borde käka ngt x) mat ska som vara bra, kom nyss hem :) for på stan med MiQ  och Fia sen for vi och bowlade :) de gick okej.. miQ knäckte juh ut oss men alla fick iaf en strike var ;P jag känner mig grymt uttråkad men orkar som inte göra något heller.. orkar inte ens göra middag så att.. x) lala..  imorgon blir de sjukhuset sen va med Fia :)  Det är så befriade att veta att jag ska träffa fia, för blir imorgon en bra dag så kommer vi ha superkul och skratta tills vi gråter .. och blir imorgon en dålig dag så kommer vi ha superkul och skratta tills vi gråter :) Hon är verkligen min ängel,

känns inte som att jag säger det tillräckligt ofta.. men Fia är bäst!

hej

Mums!

Hej, vad trevligt det är :) M ligger fortfarande och sover med sitt tuff.

Igår så vart det skola sedan en tripp till midgård med M, trevligt dom är juh så sjukt duktiga... Fia hade gjort sjukt fina bilder och önskar jag hade en bild på MiQs staty! sen så kom M till mig :)  så bakade vi,sydde och såg på film:) heeeelt okej, Den här veckan är egentligen heeelt chill, Måndags så såg vi pjäs,tisdag vare sovmorgon och sluta tidigt, Idag är vi LEDIGA! Torsdag ska jag till sjukhuset typ halva dagen ;P så då är de bara Fredag.. men då kommer spanjorerna så de blir nog spännande ;P


kakachoklad

Vår fina tårta ( sjukt god! :O )  och Italienska kakor med choklad ;P

måste bara säga

Okej livet är svårt,jag kämpar på..

men tacka vet jag vänner! <3 Det var en sjukt härlig skoldag :) thx!

Breathe and be back 2morrow



By Iza87 at deviantart



De blir någon slags uppdate imorgon, Fia har gjort sjukt mkt idag som är värt att skriva men de går inte just nu, tkr bilden beskriver varför..





Cuz we belong together now
Forever united here somehow
 You got a piece of me
 And honestly
My life would suck without you




// Tanja

Impuls

För dom som inte märkte det så var det supervädret idag! jag och Fia tog en heldag :) hur skoj som helst faktiskt!
först chillade vi sen blev det en tur på stan:) inspirerande till max,
Sen blev de impuls fara på bio och se bedtime stories. Den va endå helt okej :) sen ringde M så vi for dit ett tag och spela munchkin! :D nu är jag hemma, kunde inte stanna hos M för imorgon vid 9 far jag och Fia till buberget för att åka snöbräda ;P


Detta är det sjukt snygga bakverket jag,M och H åstakomm igår ;P
bakverk


Jag är sjukt taggad på sommar och skor och tattoo :D


skorskor


Läget

 Japps, sitter hos Bävrarna som vanligt.. har typ flyttat in här under lovet för att jag inte orkat ta bussen hem, fattar inte hur jag kan va så slut.. har nyss haft lov i en vecka tkr juh som att de borde göra någon skillnad x)  men usch ne, ska släpa mig hem idag! och fixa klart allt skolarbete som bara ligger där och väntar.. Träffade iaf Fia idag, det var  trevligt :) Saknar tjejorna ( sp2b <3 ) men snart är det dax för skola igen så..


Fias tips:

Om du är miljömedveten så sätt en potatis i avgasröret.



Make me smile?
hiihhi

Läskigt värre..

Shit, nu börjar man bli gammal och grå.. fyller 18 i april och trotts att jag inte ska ut på krogen och festa så innebär det många förändringar. Skrev nyss klart mitt personliga  brev och mitt cv samt skickade in de till Gammlia. Skulle helst vilja jobba som stugvärdinna där. Sommar jobbade där förra sommaren och det var grymt skojs faktiskt, grisarna rymde och de kaosade lite här och där, men desto roligare för mig :) så jag hoppas verkligen jag får jobbet.


Köpte ett par tights/byxor :) väldigt nöjd x) diskuterade med M hur häftiga dom är egentligen xD bra och billiga. Det är sånt man ska ha systerystrar till , bara snäll och rar och talar om för en hur fin man är när man behöver de som mest!

byxor

väck mig innan jag somnar

Hej... ja lov är lov.. nu blire sova i tusen år! för jag taggar inte resten av veckan..
har tusen saker att göra och inget som jag taggar på ens lite..


Jag skulle vilja rymma, rymma iväg på riktigt.. för ett litet tag iaf.. x)

left

How do you get that lonely,
 how do you hurt that bad
To make you make the call, that havin' no life at all 
Is better than the life that you had
How do you feel so empty, you want to let it all go
 How do you get that lonely... and nobody know

Lyssna Här

Godmorgon

lalalal, myyys.. .. jag fryser... :]


hrhm

Försök

Ja! nu ska jag försöka blogga igen, när man faller av hästen så ska man upp igen! eller ngt i den stilen x)

Linn's 18 års fest igår då, va helt okej.. frös ihjäl när vi skulle hem där ngn gång vid 3 men vi fick snålskjuts så de gick bra x) Sen sov jag och MiQ hos Fia :) super mys, fast jag fick sova i soffan (  för att jag va så liten 0.o ) ne men grymt skojs, många roliga citat och så , tyvär så kommer jag itne ihåg så mkt men x) nu är de lov så då behöver man inte komma ihåg :)

så nu har jag nyss kommit hem och ska ta de lungt ett tag iaf, sen kanske fara till miQ 


känner mig ....busig :]


RSS 2.0