1993

1993 ringde och inte ens dom vill ha tillbaka den där looken!

Ibland,då och då och väldigt ofta.. kommer en sådan dag då kroppen börjar ge vika för att psyket vägrar..



Idag rymde en gris igen, Han är en lurig en den dära, Dundrade in skallen i stängslet tills det sprack (stängslet då )  xD Tidsresan gick förövrigt bara bra, Amanda och Jag skulle föreställa pigor från Wallmark som skulle be den kloka gumman om hjälp mot bären (ett garn nystan som barnen fick slå på ) Jessika och Annie ( stugvärdar )  är btw väldans härliga, Dom sjunger en massa och kan en hel del häftiga saker. Djurskötarna jagade gris och Tanja fick fixa hästridningen. Riktigt skojsigt var det faktiskt, Lorvtroll var så duktig så ^^ Fast Paris ( Den andra hästen ) Är lite kär i Lorvtroll så när vi skulle hämta honom fick Amanda som var så snäll och hjälpte, gå iväg med Paris först sen så slet hon sig x) och t.o.m jag blev lite rädd när hon kom störtande mot grinden. Ridningen gick bra, förutom det att Lorvtroll blev less på att stå still så jag fick gå några varv, Jag försökte övertala Amanda och Jesper att hoppa upp men dom vägrade, men så kom juh M så jag beordrade henne att ta en hjälm så fick hon rida, Glad M och TröttApah gick sedan på stan tills vi tröttnade, det får bli en runda imorgon också. Krashade hos M och H med folk tills klockan blev mycket och  det var väll det i stora drag.. kom hem ganska nyss så nu ska jag väll göra mig redo för ett tappert försök att sova..



"Jag har slut på sömngråt"



Fia smsade för att tala om att om hon sparade alla sina pengar i ett år så skulle hon ha upp mot 30 000...  sötnöt xD


Jag vet att när jag blir stor..
  Jag vet att när jag blir stor...så är du endå alltid min lillebror ...

Men ge sig!

Japps så nu sommarjobbar jag, Det är skoj men jag ser gravid ut xD Igår var en lite spännande dag då små¨grisarna rymde ;P Jag kom dit tidigt men det var helt tomt på gården sen så kommer en gris och sedna djurskötarna så det var bara att börja löpa ;) att springa gammliaspåret i jeans är ingen höjdare x) 2 grisar infångade nu och en kvar på flykt x)
Idag så hände inte så mycket ;P Det kom ett gäng ungar med sina dagmammor och jag kom in i mitt rätta element :D

Sen så var jag med Fia ( Som kör på grabb stil nu ) Vi va sega som tusan och bara skrattade åt Fias alla ljud sen spelade vi badminton tills vi gav upp och for till äventyrslekparken och chillade.. vi satte oss på bron ni vet den lilla ;P så pratade vi... och pratade.. sen kom vi in på ett lite känsligt ämne så ställer Fia en läskig fråga och Tanja rammlar ner där det brukar vara vatten xD det va juh typ högt också :O men båda garvade tills vi lipa , shit va läskigt de va xD

och jag börjar lessna på numret som förföljer mig!

..

Tält och skarvsladd

Efter allt studentande så fick jag äntligen börja sommarlovet på riktigt med att så klart tälta med Fia,

Först så sov vi såklart bort hela dagen men vid 3..4.. så kom vi oss för att cykla till Maxi så vi möttes där och köpte godis såklart ;P Sen så segade vi ner oss till trappan och bara pratade .. mys att bara få vara jag och Fia igen eller ja ett tag iaf tills det kom ngn random unge och bara ställde sig där xD Det är som vanligt lite små jobbigt att säga vissa saker högt även om man vet att det är så, men som tur är så har jag Fia jag skulle nog inte klara mig utan henne<3 så på något vänster gick tiden fort som tusan och klockan blev 10 x) Och under den tiden hann Fia säga "vad i alla fridens dagar" x antal gånger xD

Sen så tältade vi.. i början var vi hur duktiga som helst sen så kom idéen..


Ska vi dra ut en skarvsladd?

Men ja varför inte! :D

Dvd..Radio..Lampa..Fläckt..

Fläckt!? neee men okej då.

Fläckten var fasen den bästa idéen för sen på morgonen när det blev varm så chillade vi :D


Vi hade grymt skojs som vanligt :) sen så måste jag juh hylla Fia lite för att hon kunnde säga cocacolarnerar.
Sen så var vi och badade så kom en random gubbe och bara satte sig på stranden och drack så gick han iväg, då sa jag till Fia att vi skulle dra för att han säkert gick och hämtade sina kompisar och vet ni vad! jag hade rätt! för precis när vi for så hade han hämtat sina kompisar och var påväg ner till stranden.
Imorgon så blir det sommarjobb..
bada

9/6 -08

Hej Hej i regnet!

Brännboll idag;P Va väll inte så där supertaggad men de va väll okej :) Brännboll är juh liksom skojsigt men att cykla till ängarna i regn va inte så taggande x)

Första matchen förlorade vi med 3 poäng x)  Vi hade fasen kunnat vinna,
Andra vann vi såklart mot Naturarna ;P UTEBRÄNNING!

Så nu är jag hemma , Tog en dusch och nu skulle jag lätt kunna sova bort hela dagen xD



Sommar

åh varför bloggar vi egentligen?

När det väl händer något jätte viktigt så är det för viktigt för att skrivas här och
När de inte händer något så orkar man inte skriva ( om man inte är hurtig till tusen , villket förklarar alla blogginlägg som kommit till hittils.)


Fia vi borde göra en lista typ va som måste va med i varje inlägg ;P Va vill människor veta egentligen?

Jag,Fia,Mikaela och M spelade brännboll ;P

RSS 2.0