Nydalas färger ? ;P

 

Natur är sjutk tråkigt..  men som tur är så slutar jag rätt så tidigt idag. Dessvärre så har jag insett att jag har ofantligt mycket plugg framför mig.. för att inte tala om morgondagens rättegång ... x)

http://theoatmeal.com/comics/hugs


 



Trött

så att.. ja.. trött ..trött..trött.. otroligt hur mycket hjärnan kontrollerar.. den kan som få hela kroppen att ge upp..

aja  Haha hittade bilder på bilder som folk gjort av dam/smuts på bilar. Känns verkligen som något allas våran söta fia skulle kunna göra. fast snyggare då..




Glöm inte bort det som är bra och kom ihåg att de blir bättre!

Energi. Skum grej de dära. Har ingen aning om vad de är och hur man skaffar mer. Går inte att köpa. Vi lägger energi på att plugga för att sedan kunna lägga energi på att kunna jobba så att vi kan få lite energi över. Får du slut på energi så orkar du inte plugga mer.

Det är mörkert och dystert ute och det märks på människorna. Alla tycks ha slut på energi. Glöm inte bort att du skapar din egen energi. man orkar lite mer om man äter ,sover och tränar.. ja allt de dära... men har du någonsin gjort något för en annan människa. Något verkligt stort. Något så att man riktigt ser energin den ger en. Det känns i hela kroppen och man blir på fullt party humör.

Vi gör det vi gör för att vi har ett mål.. ibland glömmer vi bort målet..Ibland glömmer vi bort att de är vårt mål. Det val jag har gjort och gör bör vara för mig. Det jag gör för att jag vill eller för att uppnå något jag vill uppnå borde inte vara jobbiga.


visst kan man vara nöjd och allt är bra ... just nu.. men man vet när man ser den där energi klumpen.. man bara vet att det här är det jag vill göra.

allt det är för att jag tänkte att jag skulle ta och skaffa mig en dröm.


boom! Idag började skolan på riktigt..

 

Sen så tyckte skolan att det skulle ta och börja på riktigt. Fattar inte att jag orkade stiga upp imorse :O är fortfarande stolt och totalt i shock över min egen förmåga. Det fanns mycket som talade för sovmorgon liksom.. men ja nu när jag nu var så duktig så skall jag själklart plågas.. kommer till skolan och får reda på att jag kunde stannat hemma. Nästa lektion är natur och då jag redan mår illa så är de klart vi pratar om matsmältningsprocessen... inte go säger jag bara!  när filmen visades så hade jag mp3 i öronen och blundade så mycket jag förmådde. Resten av skoldagen var väll bara allmänt seg. Insåg att jag har väldigt mycket kompletering att göra innan februari är slut.

Så nu ska jag bara ta det lugnt. Det blir alvedon och vila, sen kanske ta mig ork att baka :D

 


run Paris, run!

Helt sjukt vilka spel det finns egentligen. Hittade det här och fem till om där man ska försöka fuska på ett prov utan att läraren upptäcker det. Det fanns ytterligare ett där man skulle snatta utan att bli tagen. Ni vet hela debatten med att spel påverkar oss negativt.. well...


hjälp Paris hilton fly från fängelset.

Det går snabbt i nerförsbackar

Tror det snöar ute och jag gör inget alls... så att..

Det är en klädhängare, sjukt barbarisk! men ja ändå spec. Tur att den är gjord av en docka

Ne då gillar jag den här mer. Sjukt häftigt vill lätt ha Knivar som hängare.


Hittade några häftiga paraplyer!



Den här samlar upp vattnet i vattenpistolen x)

Paraply

You promised we would talk...

Prov imorgon.. trött och ont i ryggen :(

sen då?

Ont i ryggen :(

Tror nästan inte på att man ska få massage .. x) förr fick jag nästan aldrig massage nu sker de ofta, förr hade jag aldrig ont i ryggen och nu har jag de nästan alltid x)


Illa!


Tillbaka till skolan på riktigt nu iaf :)  suger bara att de känns som att hela världen är depp.. 


Senare..

Stört..  tror jag har glömt bort hur man gör när man sover x) aja skolan råder nog bot på de .. har väll för lite att göra helt enkelt :)

btw måste bara skryta om min/philips fia :)  såhär duktig är hon!



by fia

tramdamdamdam..

Skola imorgon .. trött .. men Akyolan verkade ha bra planer :)






Men tills vidare får man se till att vara glad i stan :)

Sent..

Ja ja , jag vet ..borde sova nu.. men min dygnsrytm har blivit total förstörd så blir en helkväll och förhoppningsvis så kan jag sova imorgon...


Det som är dåligt med att se på film när man börjar bli trött är att man blir så sjukt seg.. och lättpåverkad....




Vet inte om de beror på att jag är trött just ikväll eller allmänt trött på livet just nu.. börjar bli less på att alla ska må dåligt.. kan man inte få andas? vågar typ inte ens va glad nu för tiden för alltid påverkar de någon.. de är inte meningen att bli less men blir nästan lite rädd när jag börjar bli de..  men de beror nog mest på mig och att jag pressar mig själv till saker jag vet tröttar ut mig.. hur tänkte jag egentligen?

ne nya tag med skola på måndag sen kan de bara gå bättre ..

And if you ask me 
The feeling that I'm feeling is complimentery
And oh, it goes to show
The moral of the story is boy loves girl
And so on but the way it unfolds is yet to be told

I know that I should be brave
Even pretty can be seen by the blind
I know that I cannot wait
Until the day we finally learn how to find each other
Redefining open minds


Skor <3



<3  600 kr ..  hrm.. hade väll inte direkt de pengarna att lägga på skor.. men åååh :*

That what you're looking for has been here the whole time.

Bara två månader kvar .. sen far vi.. Blir nervös när jag tänker på det men samtidigt så längtar jag, det är väll bara rädslan att saker kan förändras så snabbt! Imorgon när du vaknar så kan världen vara uppochner?!



Sjukt kallt  ute.. for och tränade idag utan mina sjuklingar men de var saknade!  har sett på filmen resten av dagen.. voddler är nog itne bra för min dygnsrytm..

motgång och kyla! :)

Igår packade jag ihop mig och tog en sväng ut i kylan för att följa med syster hem, sjukt kallt men vi hann precis med bussen. Sen var det de dära med att åka buss.. bussen tar en sväng vid fabriksgatan och drar sax reflexen.

Tanja och Magdalena:


by capttylor34


men bussen klarade sig med några smärre skrapsår.. Vi överlevde resan till å-hem. . bara för att upptäcka att M INTE har någon nyckel! .. detta skulle inte göra så mycket om de inte vore för att E va på ersboda och jobbade till följande dag och det var en valp som satt fast i hallen.. ångest*  ringde Kristin hon skulle fara till E och hämta nyckel... E svarar inte.. tar en tur till Bävrarna ( under tiden fryser vi arslet av oss) ingen nyckel men Kristin räddade oss.. efter mycket bankande på fönster hade hon fått tag på E och nycklar <3 TACK!

Jag står fast vid min teori om att det var för att sekunden då vi steg av bussen vräker vi ur oss:

Tanja : oj, de där var ett lagom litet äventyr för idag...

Magdalena : nä, jag vill ha ett större litet äventyr!

TADAM! ...

Imorse vaknade jag till och upptäckte att jag var på väg till maxi, insåg då också att jag lovat syster att följa med och hon gick bredvid :) lycka... tills.. JAG INSÅG HUR SVINIGT KALLT DE ÄR! Vi tog oss plågade fram till returmarknaden bara för att inse att de va stängt..  aja tröstade med en burgare så gick de framåt..  tji på den du! .. inser att det är för kallt för att ta sig hem så försöker få en hjälpande själ att skjutsa hem oss.. lyckas typ få skjuts då..


Ringer E från en betaltelefon och meddelar att hon stått frysandes och utelåst.. hon har även väntat i två timmar.. stackars syster.. så två andra systrar biter sig i läppen och går plågande hem.. genom den isande vindtunneln.. bara för att inse att när man fryser tillräckligt mycket så börjar de nästan bli varmt igen x)

Tycker fortfarande att det är fruktansvärt kallt men är åtminstonde hemma i min egen säng!  Ska försöka städa och duscha imorgon. På fredag blir de avatar :)




// Tanja

Nyår

Sjukt trevligt nyår :) Var hos systrarna med en massa folk, blev middag och mys :)

Bästa nyåret jag haft so far ever! :D



Idag så gick det segt x)  men det brukar väll va följden av nyår.. Kom hem för typ en timme sedan.. sitter redan i pyjamas och ser på film samt snor det sista av B&J glassen ;)


<3

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

RSS 2.0