sick

hahahha , jag kan inte ta det seriöst! , min hjärna sprang och gömde sig!

hittade världens stördaste hemsida! tänker inte länka den för den bort helt ärligt . Här får ni ett citat iaf för att förstå hur sick den är.


" Citat: Det visar sig enligt en studie att blåögda är rasister av naturen

Rapporten beskriver hur blåögda män föredrar blåögda kvinnor, medan brunögda män och kvinnor inte har någon preferens för ögonfärg överhuvudtaget. Med andra ord: svenskar föredrar svenskar på genetisk basis = rasism.
"

Påminner mig om när jag och Fia skulle göra ett arbete med drogor på högstadiet och hittade en hemsida.. svenska självmords guiden....



Träffade världens finaste Fia idag.. hon är på rikt stöööört fin ^^  Taggar sommar och kanske baka imorgon med dom bästa :)

shit, jag är i chock.. saknar bror! <3


Kladdigt värre

Tog mig tillbaka till M, va så tyst hemma hos mig så jag tycks alltid sluta här ;P

Vi bestämde oss iaf för att hurta och baka lite :D haha väldigt kladdigt och väldigt befriande ^^

GoTT!




Haha jag blir mätt bara av att se dom x) men vi ska iaf se på Fruits basket nu så att! ring mig inte för jag dissar min telefon ;)



DrÄwL*


The knight, High above and turn,turn,turn

Hahah, Spelade nyss brännboll med MiQ(aka the knight) och Fia (aka High above) , grymt bra..

Fia börjar bli gammal...Fia: JAG?! jag va bara tvungen att ta stöd!
Vi återvänder och ser att valle satt ut några nya blommer,

MiQ
: Åh vilka ljuvliga rosor! Sofia lukta du som kan!
Fia: Jag kan lukta?
Tanja : Ja men jag kan inte.
Fia:  *luktar*
MiQ : visst luktar dom gott!
Fia : de luktar pizza...


Nu bakar vi lite :)

MiQ & Fia  käkar kladdkaka rester och drar synonymer som perfecto!, exelente! , bravisimo! .. ja ni fattar ;)

Det är svårt att komma ihåg allt roligt som sker för de går undan!  men roligt är de! xD




  Den sa mkt..

Tanja <3 styrelsen

aww, jag kom nyss hem från styrelsemötet. Trodde verkligen inte att jag skulle palla med tanke på att jag typ snurrat runt idag men de gick bra.  Styrelsen är verkligen underbar! inte nog med att det är fantastiska människor som är med,

jag menar kom igen! de är juh Gustaf meningen med livet.

Men känner bara att jag får så sjukt mycket gjort och verkligen får vara som jag vill, And they like me<3



Fattar inte varför men idag var jag super yr!  från de att jag vaknade tills typ någonstans där i mitten av styrelsemötet.  Trodde ärligt inte jag skulle palla dagen , men jag höll talet!  även om jag satt ner och viftade på fötterna. Gjorde även provet, men det lämnar vi så.  Det var väll min dag, Ska inte gå in på alla detaljer men den va helt okej.



"#"$#%¤$@$€&@¤&/(#¤!!

Jag har inte skrivit så mycket på senaste tiden.. så därför tänkte jag passa på nu..

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!
Grejjen är att jag blir jätte sugen på rita! .. och jag bestämmer mig för att rita på datorn för värsta bilden slår upp i mitt huvud! .. Jag förbereder min wacom (ritplatta) och börjar skissa.. och sen arbeta på denna underbara bild jag faktiskt för en gångs skull är NÄSTAN NÖJD med?.. Vet ni hur sällan det är!? ... Jag är typ ALDRIG ALDRIG nöjd med mina bilder.. de som känner mig vet..
...
TROR NI INTE ATT MITT JÄVLA PHOTOSHOP FÅR DAMP OCH STÄNGER AV SIG!? ... Och dum jag är har jag SJÄLVKLART inte sparat!?... Jag har alltså jobbat på samma bild i 4 timmar nu? .. gjort klart 15 % av den? .. ok det kanske inte är så mycket.. men 4 timmar? .. kom igen jag är hungrig!? .. OCH CP program får för sig att stänga av mitt framför mina ögon UTAN att jag kan göra ett skit?!..

Det jobbiga är att jag tänker lite då och då ba jag borde spara.. men vänta där är det ngt fel jag fixar det först...

Dagens läxa: SPARA! ..


Dock så har jag skissen kvar på print screen för att jag bad en kompis om åsikter.. men känns juh RENT AV VÄRDELÖST! .. men men.. får väll ta tag i det ngn också.. Men nu .. Är inte jag sugen på att rita längre!.. .

Annars har jag varit på Utbildning ! .. Studsmatta utbildning, och jag klarade bakåt volt.. det har gnagt mig att jag inte klarat den än.. men idag! Dock så är jag helt slut i kroppen efter allt hoppande och skulle gärna typ betala en slant för en timmes massage.. det skulle sitta så sjukt fint! .. Men men.. Nu blir det av att tröst äta.. Dels bilden.. Saknar min pojke.. Hoppas på en lika underbart fin dag imorrn så jag och Tanja kan bara typ sola..

Kram God natt.. 
Fia


Grabbar/Gubbar

åh vad jag är road av grubbs( Grabbar&Gubbar), Igår var jag och Fia i kronoparken och "slog lite bollar" ( brännboll)  och Fia är juh som sjukt duktig ( för er som inte vet de så slår hon 70 meter i snitt) okej jag är inte sämst direkt men jag är bättre på att kasta ;P iaf , när vi kom dit så var det 2 smågrabbar där men vi brydde oss inte förän Fia skulle slå.. De gick lite halvsämst för mig först sen var det Fias tur.
 Fia slår* 
reaktionen= #/%)#/&%#&


hahha x) Sen skrattade dom inte mer ;) självklart kom  dom och ville köra match mot oss men match på 4? ne itne värt, de intressanta va att varje grabb,man eller gubbe som gick förbi hade något att säga till om * du kastar bollen för nära kroppen, nu missar du ..os.v..*

Det roar mig att dom har ett sånt behov av att hävda sig..



Ne men igår var rätt mysig ^^ Fia och jag var på stan sen käkade vi grillat sen lekte vi ninja.. aja ska inte gå in på så mycket detaljer kände jag.




Jag hittade inga kläder men Fia testade den här combon , Va sjukt snyggt på henne faktiskt :)



Cristin tkr jag ska komma på något att göra av alla pengar jag kmr tjäna i sommar..hrm..

skorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskor

Käka aldrig choklad på mask

Hej :) Soligt idag :D och jag var duktig och gick till skolan, iof så sov jag hos MiQ så att det var väll för att hon var så duktig och gick, men tur var det att jag tog mig till skolan idag. För hoppsan sa! de va visst nationella idag! haha men de va engelska så de gick, även om jag fick host attack mitt i allt.. väääldigt disturbing..

visst är jag helt för att göra egen ansiktsmask, Fia gjorde en advokado åt mig en gång, men jag måste erkänna att gegga mat i ansiktet inte är min favorit syssla, så ansiktsmasken som jag snackar om heter  Montagne Jeuness och finns på Åhlens.. h&m hadde dom förut men inte nu längre :/  alla känns jätte fräsha och man luktar garanterat inte rutten mat efteråt, däremot så kan man få lust att käka chokladmasken!

ser ut såhär:
maskmask
Dom är jätte härliga för det första billigare, för det andra så finns de en massa olika som är jätte roliga. Jag väljer juh jordgubb för att den luktar underbart och då luktar man underbart, men Fia körde tex. på sauna mask. Den blir varm och rensar porerna! haha hur roligt som helst att den bli varm :D Sen finns de mud mask = lera ( hur många har inte sett de framför sig?! ) Sen typ choklad! men den hoppar vi över för den luktar så gott så man vill käka den! men dom funkar :D !



Anledningen till att jag satt mig här för att skriva var iaf
att jag har fått sommarjobb! hur glad som helst! ( deja vú ? ) haha ne jag har fått ett till!  jag lider verkligen med dom som inte fått något alls.. känns ganska fel att jag har 3 och vissa har inget alls.. men ja.. kunde jag dela med mig så..  har jag tur så passar dom in så att jag kan ta alla annars blir de bara 2 vilket jag iof är total nöjd med! jag behöver som pengarna om jag och Fia ska kunna dra utomlands!

lemon

mmmm.. jordgubbe



I ett tappert försök att bli lite piggare och fördriva tid så blev det en ansiktsmask :D haha jag brukar inte göra sånna här tjejiga grejer i vanliga fall x) men jag städade nyss mitt rum och kände att allt var fräscht förutom jag!  Älskar verkligen lukten av den här :] Min stora syster ( som är helt haj på de där med nagelack,ansiktsmask m.m. ) brukar alltid lukta hur gott som helst, och ibland så sprider sig doften av dne här genom hennes lägenhet , så nu ska jag gå och tvätta av den och tänka på min älsklingssyster!



Snuvigt värre

ååååh jag blir less!  men ska käka lite medicin och hoppas på  bättre tider!  Känner verkligen att jag missar allt, men gör så mycket jag kan. Ska skriva några fler mail och försöka komma ihåg sprutan.

Såg nyss en Tv reklam för Tingeling tjoffset..
http://stockholm.expressen.se/noje/melodifestivalen/1.1502636/svt-ber-om-ursakt-for-tingeling-ursakten

Jag blir så arg på det. Usch,Usch,Usch.. pallar inte rasism!


Dagens : Usch för allergi! & Usch för rasism!


höst snuva

Kattväska?

Ne nu har jag toklessnat på tråk-inlägg. Jag tror starkt på att livet blir vad du gör det till. Så nu skall jag lysa upp bloggen lite :D

Har nu för tiden cupcake-song som ringsignal! så när ni hör den vet ni vars jag är ^^
http://www.youtube.com/watch?v=eFjhZa8--G8
cupcake

För övrigt så var det en söt syn som mötte mig på å-hem idag. Några typer hade satt upp papper hjärtan, hela vägen mellan min syster och univ. Rart, det skulle bara ha stått lite söta saker på dom så hade det varit perfa!
aww

För att vandra vidare till nästa spännande ämne. JAG VILL HA EN KATT! ( för att göra natalie nöjd när vi endå sympatiserar för hennes sladd) så säger jag ..sjuuuuuuuukt mycket!  Jag taggar verkligen! så mycket så att jag trotts allt överväger att flytta ut bara för att kunna skaffa en :] ni måste juh förstå att jag har en plan! ahaha!  ne men så här är det. Det ska få följa med överallt! för visste ni att om husdjuret bor i väskan så får det följa med in på vissa ställen. Plus att jag har kommit på en grej! Den ska se ut något sånt här:
ungeSå då får den följa med överallt! skulle inte det vara underbart! Tänk vilken sommar! men jag känner att nu i sommar blir det att samla pengar. Sen då du! ska fråga christin och valle :] Ne nu känner jag att det här inlägget börjar ta kontroll över mig.. men jag måste juh avsluta med glada nyheter och ett bra budskap :)





// Tanja

Snuva tills jag döööööööör

Okej, Jag är inte den som skämtar om döden, men endååååååå

Idag så har jag fått mycket gjort, eller en del iaf. Var i skolan och hade seminarium.. så sjukt bossig jag är idag.. lala.. men creeds till Tjejerna som höll i affrodansen :)

Det ger sig aldrig, Våren kan ta sig! och jag har 10 0000000 saker att göra.. 2 prov imorgon + ett tal sen ska jag ta en spruta.. och jag avskyr sprutor!  men men.. sen blir det iaf en glass till mig för att jag varit så duktig..

Har fått ett sommarjobb nu iaf så att ..


satt för övrigt hos min syrra och stirrade på en dataskärm för att fixa med styrelsetjoffs i typ hrm ja.. 3 timmar? så mina ögon är döda..


Jag är så fånigt rädd...


rädd

Plugg

jaaa bara 40 sidor tråk text att läsa tills imorgon ;) Fast jag har godis och riskakor så att..

Do it!  
;)

Jag går ut och sätter mig i solen iaf ^^ hur mkt sol de nu va :/ men  men .. surprise me (A)  och rädda  mig från att tråk plugga vettja ;)


trallatrallatrallatralla

Grillat

Oj, jag måste gå i skolan imorgon känner jag.

Igår va vi på nydala ;P Fia & Jag fixade med klättertornet :) Vi grillade och hade trevligt tills Fia for :( .

Sen blev de lite för sent i grillkojan.. vi drog väll hem vid 12? Gustav körde x) Det var ...hrm.. spännande x)

Nu är jag hemma och har nyss käkat, de där med mat hade jag som glömt bort, men nu blir det att dra till stan och byta namn ;P



snurrar


Snurra runt och stanna inte för än det känns okej igen.

åååååh!

Jag har 1000. 000. 000, 1! grejer att göra, så gissa vad jag gör...

INGET ALLS!


Ser på tv och segar till tusen.. jag har iof tvättat och bakat  men de hjälper inte mig x( isch.. och de kan bli värre .. det kan börja åska :/ ser verkligen ut så.. så då blir de att springa ut och hämta tvätten och typ lipa av rädsla sen typ gömma mig under täcket eller ngt :´(


<3

Awwww!

Aww, tror jag gråter en skvätt :') Saknar min lillebror!

Allt har varit svårt och kämpigt nu på sistone, Det är så ibland för de flesta.. folk tkte som att jag skulle prata om det men det har som inte gått.. man kan som inte bara börja prata om något sånt med vem som helst.. även om jag liksom älskar mina vänner så är det inte så lätt..

Därför känner jag att det ska bli så sjukt härligt när min lillebror kommer tillbaka <3

brorbrorlillebror



Anyone who, can touch you, can hurt you, or heal you
 Anyone who, can reach you, can love you, or leave you




natasha bedingfield - I Bruise Easily

Det är inte storken som kommer med barnen, Det är brevbäraren.

hejsan


Tralalala, nu ska Z " skaffa barn " :D  hur roligt som helst :D man blir som smygtaggad själv hej

Nu är monki i stan på rikt ;P Roligt med en till affär :) och kläderna verkar helt okej ^^ är riktigt taggad på skorna :D Olje jeansen är från BikBok och dom fick följa med för att jag hade en dröm där jag drömde att jag köpte sådana och att dom va sjuuukt snygga! så att.. nu vill jag ha sådana!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


i know that i should be brave
even pretty can be seen by the blind
i know that i cannot wait until the day
we finally learn how to find each other
 redefining open minds

We can't afford to love.

ååh jag har verkligen en såndära dag , försov mig idag.. till 14:30 .. värt!? ne men se saker positivt, Taggar Pr100 nu iaf :)

Får se hur det blir men försöka duger juh, Solen skiner idag och det hade varit underbart! om jag orkade vara ute och se den. Mor sa iaf att jag skulle få en ny medicin nu så att jag inte blir så sjukt trött x) (  våren kan ta sig ibland)  så nya tag nästa vecka ;P

Ska försöka göra bort lite plugg och sluta va så sko-beroende x)


rouge

Pussel

Hej, Har hål för typ 3:e gången idag.... dryyygt, men måste stanna för ska göra priju prov sedan :) Jag har blivit pussel beroende xD

Klicka för att spela Pussel


Lalala :)  nu så segar jag  :)

hejKänner att det blir segt ikväll xD  Less fat är typ godare x)

jag vet att jag säger det ofta, men de går oftast inge bra för mig xD men i helgen så har jag cyklat typ 100 mil så jag tycker att jag kan få ta det lungt och mysa ikväll ^^

Chips & Cola + Film känner jag. Så gott folk, jag tror jag stuffar undan dator och mobil ikv ;P så får ni väll komma förbi om de är ngt :D


Bara strunt

Skriva av sig strunt:

Jag tog fram det och tog bort det, men av respekt för en vän till mig så ska det få synas. Allt för mycket pågår i svenska hem som folk inte vet om. Som ingen gör något åt !
Tänk på din allra bästa vän, mår den bra? .. ja okej du kanske har koll på det för där är du ibland.. Tänk då på dina klasskompisar.. som du träffar varje dag, Som pratar med dig. Är du helt 100 på vad som händer bakom stängda dörrar. Om det har ett gigantiskt blåmärke på ryggen eller aldrig kommer kunna få barn. Vet du om det då?! Jag tror att detta är anledning till att jag har så svårt för elak humor. Visst att det är ett skämt, Visst att folk skrattar, Visst att man vet att den andra är okej..eller inte.. Bakom stängda dörrar rivs världen åt olika håll. Lite mer vänlighet skulle inte skada. Det kan ändra någons framtid.

Det syns inte att man tänker ge upp imorgon...

 Det är bara ett litet sätt att försöka förklara varför jag är borta så mycket..


 Jag tror att den verkliga anledning till att det går så segt att plugga priju (som egentligen är det jag gör bra) är ämnet.. föräldrar och barn.. Det skulle även kunna vara en förklaring till varför jag itne sover .. antingen de eller så har jag blivit vampyr för jag känner även en extrem lust att bitas.. Det kom som bara över mig.. jag vet inte om det beror på att mor och syskon var och hälsade på eller den där filmen som jag såg hos Fia.. det kan lika gärna ha varit artikeln från Vk.. eller bara allt på samma gång.. men något gjorde så att jag började minnas.. Jag vet att de flesta fått höra någon gång att jag är ett "sånt dära barn" mest pga Lina Svensson eller bara allmänt varför jag inte bor hos mina föräldrar..jag vet juh som om det, men det har aldrig stört mig.. tror inte det har stört någon annan utom möjligen Fia..Jag har aldrig haft några som helst problem att prata om det, mest därför att jag inte minns.. helt enkelt en svart lucka från det att jag föddes tills jag var typ..hrm.. 12? 13? .. något sånt.. visst minns jag saker.. men bara bra saker.. saker som jag inte vet om jag minns eller om det helt enkelt är drömmar som jag helst vill ska vara verkliga.. och mest bara sådant folk har berättat .. Jag vet inte varför det kommer tillbaka nu eller om det ens är verkliga minnen som kommer tillbaka.. men om jag är lite frånvarande så förstår ni nog varför.. jag vill prata om det men vet som inte hur.. vet inte ens riktigt ifall jag borde publicera det här.. för ett "sånt dära barn" faller inom vissa fördommar.. och jag vill itne vara så, jag vill inte hamna i de där "oj det är så synd om henne så säg inget dumt" statusen. Jag skulle inte klara av att folk tippade på tå bara för att inte råka stöta till den där flickan som inte kan vara som hon borde..Det är som rubriken säger, bara strunt. Det var länge sedan och formar inte den jag är idag. Det är för mig inte ens samma person,men jag vill inte att alla dom som jag bryr mig om som antagligen kommer läsa det här ska känna sig träffade ifall jag skulle försvinna ett litet tag.. jag gör som så.. försvinner i mig själv.. typ sitter och stirrar in i väggen som den grönsak jag är x) och det är väll det jag vill förklara.. utan att ni ska behöva känna något ansvar eller extra tyngd, för det är lungt. På riktigt. Det är som minst 10 år sedan. Det är juh ingen fara nu. Det är bara hjärnan som är ganska mäktig och jag som har ett konstigt sätt att hantera det.

Better together

Tralalala,  nu känner jag mig ganska jätte hyper!! x) det går verkligen upp och ner snabbt och vissa förstår juh vad det innebär...
men har sovit sjukt konstigt hela helgen :S tror valborg rubbade mitt system ..de + att jag inte sovit hemma. Mitt rum är bara kallt och ensamt + att strömmen har gått och sånt pallar inte jag att fixa (A)
 En annan sak jag har insett är att det är 12,6  km från mig till Fia .. och typ ca 10 km till MiQ så jag känner mig juh inte tjock iaf.. x) fast jag behöver fixa miin cykel.. den får stå ut med mycket den :)  Hrm.. min Mp3 har också gått sönder xD jag börjar ana ett mönster... ^^  men de är luungt för jag har 2 par solisar nu :D

Nu sitter jag här med min älskling :]  den ni!   trotts mycket smärta så följde den med hem ;P

<3<3<3<3<3<3<<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
lagboklagbok2lagbok3


Däremot så tror jag inte att den gör så mycket nytta just nu x) men ska göra lite te och kanske baka något så går de nog bättre :)






The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Soligt idag igen... inte riktigt vad det varit men så är det med mycket..


Idag tänkte jag vara duktig och plugga så mig hittar ni på gräsmattan ^^  fast om typ en timme minst ;P ska gå och köpa plugg godis ^^ (A)

skor


Människor är sämst på att prata.. för hur ska man annars veta vad som försigår där inne i skallen.. jag finns juh som här, sitta på gräset som sagt .. och läsa bok.. så säg något då..

Solen fortsätter..


Hej, Var på stan med M idag :)
på stan


Igår så var vi på campus och det var väll okej.. sen sov vi lite för lite också..  la mig vid .. hrm.. 4? men sov till typ 2 idag så att de gick endå ;P Idag känner jag bara för att ta det lungt, tror jag skall ta en tur till affären och köpa glass :) Tagga söndag :) eller snarare försöka styra upp så att det ska funka xD

älskar mina systerystrar! <3 dom är på riktigt de bästa som finns!


RSS 2.0