Shizzel

If you were a wink, I'd be a nod
If you were a seed, well I'd be a pod.
If you were the floor, I'd wanna be the rug
And if you were a kiss, I know I'd be a hug


Idag spelade vi laserdome ;P Fasen va sega vi va :O  ärligt vi gick typ på slowmo idag ;P Sen typ såg vi på film :) Nu orkar jag inte dra några detaljer och Fia måste juh få hinna ikapp ;P


   Matrix eller ngt :D så sjuuukt häftiga :D

  Sötnosar xD  Fler blider kommer imorrn ;P




Sol,Sol,Sol

They say that good things take time
But really great things happen
in a blink of an eye


Nu sitter jag faktiskt ute i solen ;P vi får se hur länge min dator pallar men MYYYS!
Tagga helg nu :D  och Mikaela krya på dig! jag vill ha med dig (A)
Gisses vad härligt det skulle va med vattenkrig nu :D :D :D Knäppt nog så vill jag träna nu x) men jag ska inte för då går väll mitt ben sönder, Ne idag är vilodag... men de är härligt de med.



Wobblar

Jag har tränat...tränat..och tränat, I söndags spelade vi laserdome och jag ramlade x) jätte fint sen sprang jag och Fia in i en vägg ;P fett fint! SÅ nu har jag värsta blåmärket på benet! men jag tränade iaf i måndag,igår och idag ;P Endorfiner på G! typ eller ngt x)

Imorgon är det idrottsprov, Så nu ska jag plugga lite

Idag döpte vi( vi= Fia sa det ,jag bestämde att de va så) Fias moppe till
WOBBLAR




Jag taggar sönder på sommar med Fia! Kulturnatta kan bli ..hrm..spännande? ;P

När blev det så lätt att ljuga för dig

Stressig dag, Vaknade upp hos M  med en katt på höften ;) mysmys, sen kom Fia och plockade upp mig.Vi skulle ner till stan men FINA GÄSTER KOMMER SENT!  så Vi kom sent ;P Sen spelade vi laserdome med Linn,Julia,filippa,hanna och ngra random myror :O  Det kryllade av dom ;P  Sen for vi till min faster och fikade lite. M for iväg med philip och jag och Fia for hem till mig, De hände en jävlans massa där emellan men de orkar inte jag skriva ;P  De va ngt jätte häftigt som FIa sa som jag skulle citera men jag kommer inte på det så vi tar det en annan dag.  Fia är ärligt den smartaste personen jag känner och hon känner mig bättre än vad jag gör.

Hrm världen är mäktig.. men jag undrar bara.. När blev det så lätt att ljuga för dig



men jag vet att om man inte ger nåt,
får man ingenting igen,
jag hissar vit flagg och säger förlåt
så ta dig samman och svälj din gråt,

image28

Idag

Idag var en FiaDag :)

Först vaknade vi sen liftade jag till min faster :) och Fia for till sin pojke ;P 

Jag for och handlade med min faster och fick nya skor och grejer :D

Sen liftade jag till fia (  jag va lat idag)  så skulle vi fara och fika, men Fia är så kräsen så hon skulle ha en chokladboll men det va för mycket kö på station så vi letade i typ 1 timme tills vi gav upp och sprang till NK istället.

Sen skulle vi upp för NK trappan så kollar jag bort så hör jag Fia skrika typ WOHAOOOOOO  värsta ljudet som ekar över hela stan, så står hon och lutar sig bakåt i typ 90 grader

hon är jävligt häftig den där tjejen ;)

Så for vi till Maxi också, dunno why  :S men vi är juh som vi är.   :D :D :D



Jag vet nog inte riktigt vad som hände men något var de ,

So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine

Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?


Clever trick

Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me



image27

Du ska veta en sak Fia!

ALLTID !! JAG SA ALLTID!!  SÅ DET SÅ!

Trött

Shit, jobbig vecka x( Jag måste va frisk annars är jag juh grillad x)


Jag saknar Fia , Nu har vi skumma planer för oss igen ;P



Engla

Vi tar hela min dag imorgon för
Det brinner ett ljus för Engla i mitt fönster :'(

image22

Sorgens frö

Sen mörkret föll så plötsligt
blommar sorgens frön
Om någon finns därbortom
hör vår enda bön: Möt henne
vid gryningsstränder
Smek henne
med hemlandshänder

Gratz eller ngt sånt

Grattis på mig för jag fyllde år igår , De va okej problemet va bara att de egentligen va en sån där dag då man inte vill stiga upp ur sängen men man måste som göra det iaf när man fyller år :/

Jag fick en solros av Fia



I'm having the day from hell,
it was all going so well (before you came)
And you told me you needed space,
With a kiss on the side my face (not again)
And not to mention (the tears I shed)
But I should have kicked your (ass instead)

I need intervention
Attention to stop temptation to scream 'cause baby
Everything is F'ed up straight from the heart
Tell me what do you do, when it all falls apart
Gotta pick myself up
where do I start 'cause I can't turn to you when it all falls apart

No Don't know where I parked my car
Don't know who my real friends are (anymore)
I put my faith in you What a stupid thing to do (when it rains it pours)
And not to mention (I drank too much)
I'm feeling hung over (and out of touch)
I need intervention Attention to stop temptation to scream 'cause baby
'Can it be easier?
Can I just change my life?
'cause it just seems to go bad everytime
Will I be mending? another one ending once again
Falls apart
Gotta pick myself up 'cause things are messed up

Aj!...

Jah.. nu ska ta igen lite från Tanjas mass-bloggeri!.. :P

Nu är det nämligen så här att jag är hemma.. inte sängliggande men nästan..
Jag har nämligen genomgått en käkoperation.. aj säger jag nu..  för kul är det inte! ..

Jag var inte så nervös innan.. och inte heller då jag fick lugnande medel.. hahah det var rätt kul för Jag själv upplevde det som om jag hade fullkontroll över mina fötter och resten av min kropp.. men jag vet inte riktigt säkert.. typ.. Hahah folk måste juh som ha skrattat ifall de hade sett mig.. men men..
Iallafall så fick jag mina två undervisdomständerna bortplockade.. och de är Gigantiska! :O .. jag visste inte ens att det  var möjligt att ha så stora tänder i hakan?!?! .. ok kanske inte riktigt i hakan men iallafall.. och en av tänderna var de tvungna att stycka/splitta/dela på för att den var så stor.. men jag var juh helt omedveten om det här .. då det skedde iallafall.. hahaha jag må säga att de nyare tandläkarstolarna är mkt mkt sköna! .. :D ahaha de har typ sattsat sönder, vilket e juh ifs bra.. men Iallafall så fick jag min dubbelvisdomstand också bortagen.. och den är jätte söt!.. som en baby tand! ..

Jag skulle lägga in bilder.. ifall folk ville.. men jag tycker att det ser ganska .. "äckligt" ut att ha tänder på bild.. Men det kanske bara är min åsikt.. ni får väll kommentera ifall ni vill ha bilder.. :P

Det känndes som 10 minuter.. Högst.. men det tog runt en timme... Undra om jag typ .. svamlade elelr ngt mitt i allt.. Hahah, men då skulle dom nog ha sagt till. Så jag tror inte att jag gjorde det!
Dock så märkte jag heltplötsligt efter operationen då jag hade "kvicknat till" att mina skor var borta?! ..  hahah det var mystiskt!.. hittade dem iofs vid sängen.. men endå!.. jag tog aldrig av mig skorna?!

Men men Nu gör det ont.. det är uppsvullet och jag knarkar alvedon!.. kul va? .. Nej!
Det är andledningen varför jag inte kommer till skolan varken idag eller imorrn.. vi får se hur de blir nästa vecka.. för ser typ ut som en fyrkant.. inte för att det hade så spec mkt med saken att göra men men :)

Det är rätt chill att vara hemma såhär.. för man har typ all tid i världen.. och därför tänkte jag ta igenom lite bild & form uppgifter.. samt räkna matte.. Och sova lite.. dock så var det lite synd.. för vaknade typ klockan 6 imorsse för att det gjorde så sjukt ont.. men vägrade kliva upp så låg i sängen och härdade! .. haha värt? absolut inte!..

Iallafall så saknar jag att prata med alla!.. gosh det är så tråkigt att driva runt här hemma se ut som en fyrkant och inte kunna öppna munnen.. .. .. .. att äta är värst!.. jag kommer typ att svälta :P ahaha men men.. jag får HÄRDA! .. :) hrm.. är lite små less på det där ordet nu..

aja.. kommer väll att skriva fler inlägg som är liiite roligare än bara en massa text.. .. .. ngn senare... :P  Hejs!.. :D

filiosofen Larry,

Nu ska ni få höra :) Tanja är snäll *proud*

För de första så btw jag är snäll :D haha känn på den du ;P

Tydligen så är jag snäll och det är väll bara fin fint det, Man mår som lite extra bra av att vara snäll så jag hade tänkt fortsätta med de.

För de andra så hade jag tänkt vara duktig också. Idag så hade vi något slags novellanalysprov av ngn form, villket jag fattade nada av så jag for till Fia igår för att hon skulle lära mig hur sånt dära grejs funkar. Vi gick igenom de en gång sen sa Fia att jag redan kunnde så de va ingen ide.

Sen så skulle jag ta 21:45 bussen.. problemet va bara att de inte går någon 21:45 buss till staden så jag blev som fast där ute i ingenstans x) haha känns som om jag inte har sovit hemma på ett tag nu men de va najs prajs ;P så jag krashade på Fia´s soffa :) super mys juh. Den är liksom precis så där lagom stor så att bara jag får plats i den.

Jag har saknat min Fia så det va lite extra härligt att få spendera tid med henne :) Vi hade skojs och Garvade tills vi grät som vanligt mest över att jag inte kunnde säga öhm.. utan att de lät som en älg.. Så av någon konstig anledning så snodde jag Fia´s brillor och började läsa kalle anka men sen glömde jag som bort att dom satt där så de blev lite roligt sen när jag skulle resa mig upp och ta bort dom x) jag såg juh ganska mycket men jag fick jätte söta ögon :) de finns fin fina bilder på de xD

Sen så sov vi typ lite och så. Jag åt frukost imorrse stolt* Sen gick vi ut med Larry och här kommer filosof delen in, Vi frös och hade lite halvbrottom till bussen så vi springer ner till ängen och släper lös vovven, han springer runt lite och efter typ 2 minuter sätter han sig ner och stirrar på typ ett träd. Fett ovärd vovve bara sitter där och drygar så jag tänkte köra 1,2,3 ost på honom men de ville han inte heller.Han bara satt där och luktade på stenarna.

sötnöt



Jag kom iallafall iväg till skolan till slut och skrev den där analysen. De blev typ 8 sidor så jag spenderade ungefär 1 timme med att försöka skriva det i minimal stil så jag slutade på 4 sidor.
'
Tanja är duktig flicka (A)

jag sprang förbi mina systrar och sedan till Fia på stan ;P Hon käkade på subway och va hur sötnöt som helst , trubbelbubbel nr 1..och 2...och 3... ojoj .. nr 7..och sen hände de otroliga :O Jag åkte ifrån Fia.. FRIVILLIGT! , Jag va iaf tvungen att käka och hon skulle vänta på sin pojke.

Tanja är duktig flicka (A)

Trotts världens försök att påminna mig så har jag varit duktig idag och städat mitt rum :)

På torsdag blir det spanska prov och d
rama grejs. Tagga inte.

åh btw JAG HAR NAMNSDAG IDAG :D


Godmorgon

hrm.. ja va tror du om drömmar fia ?

bearbetar dom ens undermedvetna eller inte ;)

Jag kommer att sakna den här helgen men imorgon är de nya tag!

image5


Har man ingen vind så får man göra sin egen!

Man växer och lär sig av livet så nu ska jag ut på nya äventyr och lära mig lite mer! Hoppas de inte svider lika mycket den här gången bara. De va en grymt onödig förlust men vem vet vad som väntar nu. åh vad jag saknar dig.. normalt att sakna ngt man aldrig haft x) men men de går väll över till slut. Tiden läker alla "sår"

http://www.youtube.com/watch?v=pQ5UHScUp-s


HEJ

ÅÅÅÅH  M är min drog, DrÄwL ärligt fatta hur het hon är :O



Så idag gick jag på M och lite Fia men hon finns som alltid med (även om hon sa att jag va lat när jag tkte att hon skulle bo i min ficka (A) men de va bara för att jag skulle kunna prata med henne och se schizo ut ;P )  Aja jag och M va stora flickor och gick och handlade mat för helgen för jag ska bo hos henne :D  Fett grymt skoj :D  se film heeeeeela natten och sova på dagen (A)  sen typ "tvinga" dit fia (tvinga= Vi vet att du vill ha oss)
Vi såg iaf på

corpse bride <3 New arrrrival!

image15b


Grymt najs :D  så i helgen ska jag väll bli hjärntvättad med Manga och Anime (A) Tagga!



Jahapp ... jaja..

Jah.. det var minsann ett tag sen.. Hehehehe
men jag har en vettig förklaring till det! Jag LOVAR!...

Vettig förklaring nr1.
Jag har varit så stressad att jag inte vet vad jag har hållt på med
nr2.
Jag har haft som sagt lite grejjer för mig ^^
nr.3..
Heheh.. inte alltid så taggade och få spasmer rygg av dator sittandet!
nr 4.. jag har MÅLAT och Räknat så det ryker om pennspettsen!

Hahah oh, jag känner mig värsta duktig! Matte prov idag även om det gick skit men endå! . och så fick jag klättra och grejjer ! As kul!!! :D Men men .. lite kvar att kämpa juh! jag är inte helt klar med allt än ! nope nope.. det är bara att jobba på .... Mahaha .. ^^

Aja ! :D hejs ! hare bra !
den här är taget från www.deviantart.com Sjukt bra hemsida! .. checka ;)

RSS 2.0