Vg! <3

Omg! Jag fick vg på ett spanska prov!  Det här måste dokumenteras för de lär juh inte ske igen!
Nu ska bara Matten gå lika bra så är jag fasen skillzad!

Nu sitter jag på skolan och har spanska, Jag har nada energi kvar i kroppen och jag blörjade gråta när jag såg mitt provresultat så det säger rätt så mycket om min sinnestämmning men å andra sidan så är jag juh bara 17. Life goes on. och jag har Fía <3 som inte har en aning om hur mycket hon betyder för mig!

Jag förstår att ni vill veta vad som hände på kulturnatta och i övrigt hela helgen. Ni kanske t.o.m vill veta vad det är för vampyr som tömmer mig på energi hela tiden... men ska man vara hemlig så ska man.. 

Jag och Fia hade iaf lite photosession och vill ni se mer av de så har jag ngra bilder på bdb

http://apah977.bilddagboken.se/p/main.html

Det känns lite ganska mycket.. men som vanligt så vet ni att jag har klarat mig hittils så det ska nog bli bra nu med :)

Wihoo  nu har jag iaf fått sommar jobb (A)  Äsch det är juh bara Tisdag ;P 

Chill,Chill  Sakna Fia!, Lider med alla människor som får lida utan att ha en Fia!

Jag vill Grilla.


Jah .. varför så stressad för?

Hrm.. alltså det är liksom slutet på skolåret?.. Varför så sjukligt stressad.. JO för att man får alla de största uppgifterna nu typ och så har man skjutit upp allt.. jag förstår inte ens varför jag typ.. sitter här och tar mig tid till att skriva meningslösa rader... MEn varför inte liksom? .. Jo kanske för att jag inte har tid.. Skit samma

första dan tillbaka efter att ha varit "sjuk"... sovit gott som ett litet knytebarn.. eller ngt vette fan.. Men men har varit skit duktig.. har jobbat och jobbat .. typ hard work work...
Och så har jag joggat! .. maahaha känner mig as bra! .. typ värsta sattsarn på beach 2008... HAHAH vilket skämt.. aja .. ngn ska man ha roligt ..

Tog med mig systemkameran ut också.. tog ett par bilder .. också... tkr att vårat eljuspår är jätte mysigt...

Hahah aja bara testade lite så få inte för er ngt ;) men i ommar blir det och ta kort! :D

Har fått en jätte fin låt av tanja.. Den heter Speeding cars av Imogen heap
...
..men men nu är det hard work work igen! .. synes Hejs..


HistoriskDag

Haha shit :P  Idag hade jag en lektion, Historia. Det är ett litet under att jag for till skolan men i sista sekund så smsade Emma och frågade om jag ville käka lunch med henne. Så jag for iväg till skolan iallafall :D Okej förlåt jag har inget emot skolan så de är bara inte så taggande att cykla när man kollar ut genom fönstret och hagel uppenbarar sig. Som tur var så hade det slutat när jag började cykla.Historia lektionen visade sig vara mer intressant än vanligt. Vi snackade om förintelsen och jag blir alltid så berörd när man pratar om den och allt som hände.Annars så har jag typ segat bort dagen. Fast jag blev sjukt taggad på att göra ett bildspel. Satt och kollade igenom mina bilder och hittade en massa på mig och Fia,Samtidigt så lyssnade jag på Walking in sunshine så självklart så började jag lipa, men jag saknar bara min Fia så mycket. Okej jag träffade henne i Fredags och har typ pratat med henne varje dag. men det kommer sånna där dagar då man saknar henne även om hon bara åkt för 5 minuter sedan. Jag hade inte tänk plåga henne och lägga ut allt fina bilder jag hittade på oss. Jag ska bara säga att hon gör mig lyckligast!

I'm walking on sunshine (whoa oh)
I'm walking on sunshine (whoa oh)
I'm walking on sunshine (whoa oh)
 And don't it feel good (HEY!)
Alright now And don't it feel good (HEY!)
Alright now All right now yeah! (HEY!)

    Åh den vill jag ha :)
   Jag tänkte säga den tror jag Fia skulle va fin i men Fia är typ fin i allt så surprise! men den tycker jag att hon ska testa iaf ;P♣

image45

Den skulle vi såklart vara väldigt fina på båda 2 ♥




En måndag...

Jah...  massbloggeri... a ok ... Tanja kanske inte bloggar fullt så mkt som jag tror.. om man jämför med dem som bloggar varje dag... shit pomfrites...

Ah läste Tanjas senaste inlägg .. och Giollade listan! HAHA säger jag till punkterna:


9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

 14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän. 


.. för det stämmer så sjukt väl.. eller ngt! HAhahaha as kul! men men  bara en rätt rolig humor grej liksom, för jag har nämligen kommit fram till att jag enbart är tillför att skrattas åt.... Men det är juh kul så varför inte? (med betoningen på ett speciellt sätt som bara de jag umgås med känner igen) ;)
 
Varför ska vi ha så sjukt mkt skoljobb? det är typ 30 dagar kvar  och dom öser på ALLT vad dom har.. har flera bilduppgifter som jag måste få gjort.. ehehe.. Men det behöver självklart inte nämnas.

och idag frös jag som stryk! Moppade hem från H&m (det är inte där ni tror att det är!) SVINIGT KALLT UTE! .. jag typ frös till is eller något! MEN! jag härdar ;) Isbjörnar är söta.. dom pallar det där med kyla (aviss) men men...

Och nu har jag delat ointressanta tankar med er igen... :S .. Och nu lägger jag av! MORS! ;)

hej!

HAHAHAHAH ;P  om jag massbloggar vad kallas då dom som bloggar varje dag ;) ?
 Jag har en massa söta citat men jag orkar inte skriva idag så ;P



20 saker killar måste veta om tjejer

1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

 3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på allt tillslut, och då ligger du risigt till.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det är sant. Det flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

 14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

 16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt henne inte upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

 19. Memorera hennes födelsedag för guds skull! - Ditt liv kan bli förstört

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

JAH .. efter 100 år...

Alltså vad är det för fel på mig?... helt serri! jag bara skjuter upp en massa skit! Plugg... blogg... rita .. läxor lalalallalala... skulle kunna hålla på i evigheter! .. Men men

Det här med bloggande tänkte jag ta itu med nu... klockan 02:38... på en söndag morgon... askalas..
Även om det är meningen att jag egentligen ska göra en bildupppgift på photoshop.. men har ja gjort den än? .. Näe! för jag bara skjuter upp en massa tråkiga grejjer... jätte jätte dålig vana... Måste verkligen sluta upp med det! .. Livet skulle bli så mkt enklare (kan man alltid inbilla sig)...

Men det värsta är juh att det typ är sant.. för om du inte skjuter fram en massa grejjer har du juh tid med annat senare....

Aja.. jag trivs endå! :D askalas! <- typ nya ordet...

Jahaja.. men nu när jag har klagat över det där .. vad ska jag skriva om då då? ...  typ ingenting för allt flyter på så bra!  love the life nu juh! ... eller ngt... skolan tar juh slut snart.. Men har fortfarande inte fått reda på ifall jag har fått sommarjobb eller inte! Lovar och svär att jag kommer få dra till finland för att sommarjobba... KUL vah!? .. aldrig.. pallar inte dra dit själv!
Ifall jag får dra med typ... MEN värt att drömma.. aldrig!
I ochförsig.. drömmar är mysiga och underskattade!.. Man borde drömma oftare! Låt fantasin flöda FFS!

Matte prov nyss... då drömmde jag också! as kul! helt borta i 10 min! .. as najs och komma tillbaka till verkligheten och se att man har matte B nationella framförsig som man kanske KANSKE borde ta och räkna igenom.. och klara.. men det återstå att se...

Och nu har jag lyckats driva tiden tillräckligt mycket för att ha skrivit en bibel och känna mig nöjd... att kompletera lite av Tanjas massbloggeri.... Har lite att ta igen ifall jag ska lyckas...  klockan är nu 02:47... Jag är hungrig!
Och trött... Drar nog och sover.
God natt! :D

Trött

Sjukligt trött... men vi får väll se hur det slutändar sig ;P

Prov..Prov och mera Prov.. jag är sämst på matte men förhoppningsvis så klarar jag mig iaf :)

Jag är juh duktig och pluggar! :D

image40
Det gör såååå ont och det är sååååå jobbigt!!

Förlåt.. men har man lovat så har man lovat ;P och nu ska jag faktiskt hålla det :D bara för att
Fia är smartast på hela jorden!


Det händer en massa och de ska hända en massa men som sagt jag måste plugga så ni får väll ringa om ni vill ha uppdatering ;P annars så kommer det till helgen eller efter x)









Men de ska inte va en grej där, Ta bort den! ... men jag kan juh inte ta bort solen den liksom bara är..



Sol,sol,sol...

äntligen är Fia tillbaka :D De va på tiden! Vi va fett söta idag och spelade kubb :D Jag är supertaggad på att hitta på grejer ;P Typ Grilla,spela brännboll och sånt :D




Sorry hun´ de finns INGET! hör du mig!? INGET! du kan säga eller göra som ens rubbar de här bandet!


De va något viktigt som jag skulle säga..






Åhhhhhh!

      Åh jag blir så arg! Varför ska de va så här, Varför ska man ens behöva få sitt hjärta krossat, De krävs inte så mycket för att bespara någon annan en jävlans massa smärta. Så det här är mitt rop till folket! Sluta såra andra, Gör ett försök att hjälpa så fort du kan, Ni vet den där söta reklamen med killen som tar upp ett rött hej ur väskan. Varför försöker vi inte mer! Människorna krossar varandra och jag kan inte förstå hur folk klarar sig hur sånt här! Okej vi är starka .. sjukt starka.. men måste vi verkligen va så starka.. måste vi låsa in oss och må dåligt i dagar och år för att man en gång fått hjärtat söndertrasat, Måste vi verkligen göra så mot varandra?

Eller ska man bara dra en silvertejpsbit över och så är allt bra igen?



Jag vill inte gå tillbaka dit, jag vill inte vara cynisk och aggresiv. Jag saknar dig och så är det bara! So what då får jag väll vara svag och sårbar då. För jag har redan testat det andra och de sket sig juh totalt! Så nu kör vi på de här istället, Och slutar det illa så är jag endå bara tillbaka där jag började... Jag kan inte va arg på dig så varför anstränga sig..jag blir endå bara ledsen när jag försöker va arg.. jag är inte arg.. jag är sårad..



I´ll start this broken heart
I´ll fix it up so it will work again
Better than before
Then I´ll star in a mystery
A tragic tale of all that´s yet to come
Fingers crossed there will be love

But I get carried away with every day
And every fantasy
the deeper the wound,
the harder I swoon and wish that that was me

So much to say
But no words to convey
The loneliness building with each passing day
But I´m getting used to it, you have to get used to it

I´ll devise the best disguise
A brand new look and take them by surprise
They´ll never guess what´s not inside

I´ll express myself with ease,
With confidence and character complete
With fingers crossed they´ll talk to me

But I get carried away with every page
In every magazine
The cheaper the thrill
the deeper I fill my head with blasphemy

So much to say
But no words to convey
The loneliness building with each passing day
But I´m getting used to it, you have to get used to it

I´ll destroy this useless heart
I´ll fuck it up so it´ll never beat again
Not just for me but for anyone

But I get carried away
with every phrase and made up malady
The longer I hide behind these lies,
The more I disintegrate

So much to say
But no words to convey
The loneliness building with each passing day
You never get used to it, you just have to live with it
   

Tur!

Haha nu kommer de här med sjukt mycket tur ;P Jag vet inte vad ni gjorde på valborg men själv va jag i shock ;) Linn sov här så vi sprang lite på stan så skulle Fia Cykla till stan. men sen hämtade vi hennes moppe hos philip hela vägen bort till ersmark , Shizzel. sen va juh en tvungen att cykla , så jag cyklade till nydala sen frågade Fia om jag ville byta så jag ba öhm lätt! så bytte vi men Fia är deardevil så hon fick för sig att ta tag i min axel när jag körde ;P  så kom en bil och typ stanade. där i satt 2 40-50 åriga gubbar jag ba hjälp! så drar han juh fram brickan, vi kommer från polisen! Shit jag började juh skaka i benen men han skällde typ ut Fia och for x)  sen blev jag juh tvungen att köra en bit till  på stora vägen shizzel ,men de där va juh verkligen sjukligt mycket tur!!   Fia har övergett mig och farit till sthlm ;P  men de blir fest när hon kommer tebax! B) och eftersom jag är halv utan henne så until then så orkar jag inte skriva så mycket x)   de blir sammanfattning sedan ;P

  Haha de är så många detaljer som händer som jag inte orkar skriva men men ;P  man kan inte orka allt B)

Sjukligt mycket tur!

Jag har tur!

image35

RSS 2.0