Hon säger: Ta aldrig något förgivet.

volontär
Vet ni vad jag vill göra?! 
om man känner mig så kanske man gör de ^^ Jag vill fara utomlands och jobba som volontär :) http://www.ciu.se/vara-utbyten-nyheter/8/ Fick ett mail av gustaf nyss och åååh vad jag taggar! men men jag måste väll gå ut gymnasiet först.. aja bara 2 år till typ ;P sen då :D
 Wiie jag har hittat något att brinna för ^^fire

Det vet jag iaf att jag tror på, Alla har något som dom brinner för, Alla behöver brinna för något.Jag vet också att jag brinner för kärlek och att du var min låga även om du gick på sparlåga under en tid så försvann du aldrig! men vatten släcker eld.. 

Shit vad tråkigt det blir när man väntar på ett mirakel, Visst finns det saker att göra ..man kan juh som alltid fara någonstans.. men utan dig känns allt så vardagligt..jag har väll bara inte lärt mig att leva med det än..

Fia och Jag hade väll grymt skojs igår, Vi gick ut med larry och kröp runt i gräset x) Det va iskallt och jag gjorde en frostängel, men jag har alltid skoj med Fia så de är som inte ngt nytt direkt. Fia drar juh iväg till Piteå?  eller ja ngt sånt där skumt ställe iaf och då tråkar jag juh. Ne även om jag älskar Umeå så tror jag att det ska bli härligt att få fara iväg ett tag.

Jag ska fara till Mikaela mikaela 
Jag vill bara stanna egentligen .. bara sätta mig ner i kylan och sitta kvar där tills de antingen känns bra igen eller tills jag bara inte orkar mer. But, No more!  jag hade tänkt vägra ;) Så imorgon far jag med Fredrik och Matias( MiQas bröder,jätte snälla^^ ) Till MiQa. Hon är ren godhet.  så på något vis tror jag verkligen att hon sprider ljus,så om all enkelmattematik stämmer så kanske MiQa kan göra mig glad igen.



I watch the walls around me crumble
 but it's not like I wont build them up again
 so here's your last chance for redemption
 So take it while it lasts cause it will end

And my tears are turning into time
I've wasted trying to find a reason for goodbye
 I can't live without you
Can't breathe without you
I dream about you, honestly tell me that it's over
cause if the world is spinning and I'm still living
 It won't be right if we're not in it together
tell me that it's over



flodhest

Du kanske fattas,men jag finns fortfarande kvar..här inne någonstans..

iskall spänning

Jag ska dra iväg så hinner inte skriva egentligen x)  men iaf jag måste juh bara nämna den söta hunden som jag och fia hittade. Den kom springandes med ett koppel alldeles ensam x) men de gick bra den var jätte snäll och sedan gick vi med den till ngra hus och då kom ägaren ut ^^

detaljer och så kmr ikv ^^ ...



jag JAG ÄR INTE REDO ATT BLI VUXEN OCH LOGISK!


Don't you dare tell me I'm at the end of the line

nu väntar jag..nu överlever jag..

blond

Cos if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.



chansa inte när det gäller din själ.Ge inte upp!  Va inte rädd! ...Våga försöka och sluta ALDRIG drömma.



Det var jobbigt,Det känns, men jag orkar iaf inte va ledsen så nu vill jag hitta på något x)  orka inte slösa bort lovet x) 

call me.

( ..)

Okej bara sådär inom parantes

Tanja kan:
Slå en knut på en godisnappsring med tungan x)
nappar asså ingen fake knut utan en riktig på ring 

en riktig knut knut!!

Fia kan :  Köra bil till å-hem
fin bil  Hon va asså grymt kool :O Hur skillad som helst! 


kom nyss hem från Fia's Philip :)  Vi såg på Superhero movie den va endå bra x)  Fia är gryyyymt bäst! Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.


är söt
Onödigt babbel för dom som undrar..
okej för att ta ännu en parantes .. Som dom flesta har märkt ( och påpekat ) så nej jag mår inte så super duper bra nu, Vilket inte är så konstigt med tanke på omständigheterna..men de är sådant man får ta, Det händer hemska saker varje dag i världen och ja det är förjävligt mkt ph1 ( phett surt läge )  men inte mkt jag kan göra åt de, Jag hatar att folk ska behöva va sjukt,svälta,lida,dö men mest av allt! absolut mest av allt så hatar jag när människor som älskar varandra inte får vara med varandra,Det värsta med hela den här klishen är att det är superduper vanligt!  Det finns någon överallt som av någon helt kruppad anledning inte är med den människan dom älskar, People! tänk! min lärare sa faktiskt att dom som lever längst är dom med en livspartner, jag kan förstå att man oroar sig men grejen är att ni(dom flesta ) känner juh mig! jag klarar mig! har jag alltid gjort..jag är bara väldigt passionerad.. men jag är konstruktiv och försöker så no worries..  det kan verka hopplöst men även dödsdömda har överlevt. Ni måste bara försöka förstå hur det känns... Fia (såklart) sa det mest tröstande någon någonsin kunnde säga.
Fia: hur är de?
Tanja:  sisådär.. saknar honom..
Fia: mm..Jag kan förstå de..

Om jag fick utrota en känsla så skulle det vara just den känslan som vi får när vår själ gråter. Jag önskar så gärna att jag skulle kunna radera ut ALLT lidande i världen.. men det är väll dags att börja någonstans..  Så tack för att ni bryr er.. men om ni ens hade/har en aning om hur det känns när ens väsen skriker emot en.. så skulle ni förstå att det inte finns så mkt man kan göra åt de..

Jag väntar jag väntar..

HAHAHAHAHAHAHAHA

hmrf!

Fia säger:  men sug på min blogg du bara !

Jag ska inte skriva så mycket..men måste klaga lite x) såg på sing a long och det enda jag såg var ett rosa fluff :( okej jag gillar kakor.. jag och M käkar mumin kex.. fia käkar mumin , ne men asså ärligt... fattar inte hur sånt där går till!



Jag tror jag måste skratta x) M är här, Vi sitter och ser på film.Så snor hon min dator.. så alla som har hört något läskigt från mig på msn här är den skyldige.

mmmmm fin




aja iaf så kollar jag över på datorn och ser att fia skrivit så där :O wiiiiierd!

LOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOVLOV



asså endå min klass <3  helt wierd att en låt gjorde mig glad..

Du springer aldrig ifatt,
 när jag väl är där jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är

bakelse

Och så var vi där igen! ...

.... jag kommer aldrig att vara en aktiv bloggare?! ... aldrig?! ..  Jag förstår inte varför?..
Det är ganska ofta man har sagt till sgig själv ba "Det här ska jag ändra med mig själv... bla bla bla bla"...  Och det blir så här |--------------| mycket av det? ... så det är lika bra att erkänna det! JAG kommer aldrig att bli en aktiv bloggare! Nu tänker säkert ni: Fia , det vet du inte! För tänk om...

Och jag tänker: tänk inte ens tanken! det går verkligen inte! även om man inte ska vara så negativ mot sig själv och så vidare...
Men egentligen så beror det på vad som kallas aktiv! ... för om det är ngn som påstår att ett inlägg per halvår är aktivt! då är jag .,... oh vill inte ens tänka tanken! men men .. Sj anser jag att de som är aktiva är typ.. Tanja, eller mer! ... OJ oj oj .. inge sparande på krutet där nej!

Shit pommes vad jag tänker mycket... lite som i scrubs.. (nu har jag hjärnsläpp, att komma på vad han heter är mycket svårt...) det skulle vara coolt.. .. eller bara allmänt schizofreni... men å andra sidan Varför inte?

förra inlägget skrev jag om vuxenp. och då fick vi en modig kommenterare  som frågade om bingolotto? .. vuxen p eller allmänt töntp. ... .. Alltså ärligt, jag tkr att bingolotto är kul! .. skulle bara säga det för att lätta på trycket i  mitt hjärta! .. jag tror att det är mer vuxenp. det är som .. vuxet och skills att hålla koll på över .. 200 siffror samtidigt, checka upp vilket nummer det är på skärmen, gissa vad det blir för nästa nummer, hålla koll på att grannen inte fuskar, behärska dig sj att inte fuska, glo på gumman på andrasidan som har 5x brickor mer än dig och lyckas göra exakt samma sak som dig och... sist men inte minst (OK, tvär avbryta här?! MIn dator morrade jusst och vibrerade?!... 8| ) att sitta och hålla sig för att man har självklart glömt att gå på toa innan...

På tal om kommenterare... (ni som har orkat?! läsa igenom min 2/3 bibel idag) det är inte många som gör det? .. man måste typ vara R-kvalla kändis för att man ska få mer än 10 kommentarer!? ..  och det är vi juh alla! ... (citat ut en klasskompis mun) - NOT! [nnaaaat] ...

Oj oj Nu är det lov.. :].. väldigt härligt! ... på tal om inget? .. käre tanja sa till mig att det var välldigt lustigt för henne att läsa mina inlägg för att dom är så klockrena.. men det är bara de som känner mig mycket mycket väl som kommer att tycka det.. dvs tanja..Jag vet faktiskt inte om Phille läser detta? .. :S... aja, grejen med mina inlägg är att jag är typ.. seriös... men antar att det kan vara mycket lustigt också... sitter såhär   framför datorn när jag skriver inläggen... och varför min text nu blev grå och understruken är ett mysterium för mig? .. med tanke på att jag bara infogade bilden och inte ändrade ngra inställningar på texten ... men jag orkar verkligen inte bry mig!.. hoppas att detta ordnar upp sig tills nästa gång!..

kram hejs! < vad fan? nu är texten normal igen?!... aja.. :S ...  ha ett mycket trevligt lov! :D

P.S.. Bilden är från den mycket berömda ...(pil ner).. bilden...


will cuddle for food

Haha!   Jag och Akky försökte juh rädda klassen men fasen heller!

så länge gick det tills jag skrev..

min handled mår bra nu :) Jag har däremot mysabstinens.. på gränsen till desperat! inte riktigt okej x)

help..

i cuddle for food


FyFasen va härligt med lov!!! Taggar så sjukligt överdrivet mycket! Bara svenska prov kvar och de pallar jag endå, jag ska sova..sova..sova och..SOVA!

Sov hos Nena och Nonas igår, De dög :) Vi käkade pizza och jag fick massage.. men de va curry på min pizza så jag kunnde typ inte käka :( me då fick jag smaka av M :)


Cristine säger att jag måste köpa kläder...

fin svart trajagrå tröja utan ryggfina grå jeans

Jah....

Okej........  öhm...... .....                ............ okej? ...

10.000.000 sen jag bloggade! (ja jag är gammal)... Tanja hon bloggar.. .och bloggar... och bloggar.... och pluggar... och blogggar.... . 3 g'n?
Men men får väll ta ikapp eller ngt..

Ok vilken lögn?! jag kan aldrig ta i kapp och jag kommer aldrig att kunna det för att jag inte är så intresserad av att skriva om min vardag.. även om det är typ roligt att läsa i framtiden!..

Men men .. .hur ser min vardag ut? ...
hjärtat mitt, Tanja, stress, läxor, konståkning, TOP MODEL CYKLE 1,2 ,3,4,5,6,7,8,9, osv?!?! .. HAHA
Har alltså helt seriöst fastnat på top model!? .. jag greppar inte..

Jag sitter och surfar www.surfthechannel.com... En mycket bra hemsida?!  och så har jag maraton med mig själv och tittar på top model? .. tkr att det är rätt intressant, precis som alla andra tjejjer .. förmodligen.. eller itne alla.. men nästan.. :S ... Har fastnat på hemsidan för att jag inte själv har möjligheten att titta på top model på tv.. plus så är det bara den nya top model som är på tv.. dom gamla är roligare.. eller ngt .... SKIT SAMMA?!

Oj oj vad jag har stressigt.. och jag blir mer stressad... eller jag var stressad... och alla som har sett mig ett tag så har jag haft exemutslag... inte kul inte kul... spec när jag inte kan göra ngt åt det.. MEN nu är det BORTA?! :D :D *hurrra för deet!?*

well well.. som ni ser igen eftersom jag typ aldrig bloggar så blir det en halv bibel?!.. oj oj...  men men.. åter till mina .. innersta tankar? ..

hrm.. idag... hade vi svenska prov... Svenska suger?.. varför får man inte prata som man vill... världen skulle bli mycket roligare och missförstådd då? .. skulle man juh kunna sitta och skratta åt när man är ensam en natt...
Påtal om natt.. jag sov dåligt inatt... riktigt dåligt.. låg och typ tänkte på hur fint väder det skulle bli nästa år i Januari...
Påtal om väder.. bästa sättet och ta sig ur en riktigt knepig situation .. typ pinsam tystnad eller dylikt.. det är endå och snacka om väder.. den brukar jag dra... - Det är fint väder idag!... Oavsett väder... eller om man är intresserad av det. Visst det är vuxen poäng, Men det funkar.. ALLTID! jag kan garantera er det!..

Vuxen poäng är ngt man samlar åt sig för att sedan bli en fulländad vuxen.. typ.. koka kaffe åt sig på morgonen.. vuxenp. (hur mycket poäng det är det vet jag inte, det kommer aldrig på tal...) eller typ kolla på stryk tipset? .. Jag vet inte men allt som kan tänkas vara vuxet...
Tanja och M har kommit på Mamma p.. samma sak men man samlar p. genom att göra mammiga saker... varför jag alltid vinner vet jag inte... Tkr att det är fett orättvist?...

AJA! kram kram .. nu ska jag återgå till mitt beroende och titta på top model with tyra banks cykle 2 episod 4! .. hejs!

AJJ!

ajajajaj!  min hand :'(  Jag vet inte om jag stukat den eller faktiskt brutit den :( men det gör skit ont .

.stukad  
Tur att de iaf va vänsterhand.. då lider jag inte lika mycket. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag förlorade höger x) Smärtsamt! jag fick låna ett typ handledsstöd av Nenan .. känner mig som mamma.. surt läge.. men de får jag väll ta.. Jag vette fasen vad jag har gjort egentligen .. tror jag stödde mig på den när jag ramlade sen typ sov jag på den x) på ett golv.. 








Det va fest hos ida och de va riktigt trevligt faktiskt :) jag gillar min klass grymt mkt ^^  vi har endå bäst sammanhållning.Fast de va lite surt när jag och Natalie skulle hem.. bussen kom ALDRIG! så vi bestämde oss för att gå/springa till nästa busshållsplats x)  men de blev som de blev och vi stack in på statoil för att Natalie skulle få sin älskade Ben&JerrysicecreamSen så blev det att gå till stan.. Vi gick över cykelbron och sen så va de juh lite detaljer där.. men min sko gick iaf sönder när jag halkade på bron men jag föll iaf inte ;)

Nydala va väll som de va...men härligt att Nike kom:) hejhej Hon har juh som flyttat till götebort och shit nu så ^^  men vi tar väll och hittar på något till veckan :)


Sammanfattning:

* Min hand är trasig..AJ!
* Min sko är trasig :(
* Alla va typ sura på kvällen :(
* Men de va spännande x) 
* SP2b är bäst :D  och..
* Jag ramlade inte av bron ;)


Nu är det bara det trista kvar.. imorgon har jag Matte + Natur prov x( hatar de! men de är bara att ta de.. dags att plugga..

i would give up bananas

bananas
Psykologi,Tänka..usch x) Tagga lördag ;P men jag undrar jag hur det blir.. måste ta cykeln.. så att jag kan ta mig fram och tillbaka..men ikväll så får vi se om jag lyckas dra med fia..annars tråkar jag väll x)  värt att tråka idag och stressa imorgon.

hos nenan och nonas
Nu kommer visdomsorden här,
Palla självmord! Det är dumt,dumt,dumt och bara dumt!
Om man verkligen ville ta självmord så gör man väll bara de.
Man sticker väll inte bara iväg till någon och frågar hur man ska göra!?
När jag och Fia gick i 8:an gjorde vi lite eftersökningar ang. droger och självmord,
Vi fann då den svenska självmordsguiden.Heeeeelt stört!
pallar inte, Vi är 17 år! Jag vet att livet suger och att de är sämst IBLAND! ..bara IBLAND!
så nu vädjar jag till allmänheten att sluta gnälla om självmord.


och man säger ALDRIG! till någon annan att man tänker ta självmord pga dem!


21:22 torsdag

Tror du på gud? eller ödet kanske?

Jag tänkte faktiskt att jag skulle sluta tro på den där gubben på molnen finns nog inte     men de funkar juh som inte riktigt så enkelt.. för jag kom juh också fram till att om jag inte tror på ödet , så är jag alltså knäpp. Allt som har hänt och allt som händer idag skulle då bara vara inbillning och vem vill tro det om sig själv  x) så jag tror nog på ödet.. att allt händer av en anledning.
.
är ett enda stort pussel
Att det är meningen att jag ska vara här.



Igår så for jag till M för att plugga, Allt bara gick sämst (ovanligt x) ) men så pallade jag verkligen inte, så jag gav upp och tog upp vk för att försöka sluta tänka..hittade ett fint korsord ba yes! skojsskojsskojs... .okej första ordet .. Filmpris.. tänka* tänka*tänka*  ne jag kommer inte på det.. emmy? nobelpris?  ne, 

Tanja:  Magdalena hjälp mig! filmpris?
M: ....
Jonas: haha,*skriker ut ordet*
M : *garvar lite lagom sådär*
Tanja: ne nu far jag hem.


missing lite me
I used to have these things..
I believe they are called dreams..
Somehow they got lost..
Think I want them back now..




Apelsin

HAHAHA lätt värt! Ni vet sånna där nyckelringar toy okej jag hatar sånna, men jag kännde mig precis som en blandning mellan en sådan och en sådär som man trycker under på plattan så ramlar den ihop x) Jag försökte plugga Geografi.. De sket sig! jag är säääämst på geografi!
Imorgon är de premiär! Natalie och Ida kommer va så söta xD Hortell och erika också :)

fluffiga skor


Jag behöver vinter skor..

fyfasen vad trött jag är..


Straight up from my heart you're my number one
 And hey here's the part I'm still having fun
 It's like you're the cloud underneath my feat
 And you're the reason that breathe

Hallo börje!

Haha kom precis hem från Fia x) åt för första gången idag riktig mat.. x)  men de va lätt värt de.. 

Sång:

katkatkatkatkatkatkat katching SYLTBURK!
shishishishishishsishshshishis SYLTBURK!
och Tanja kind a always


Kind a ..NEVER LETING GO!  

ne nu ska jag plugga, prov + redovisning imorgon men vad gör 5 minuter mer eller mindre, var juh lätt värt de. Den här dagen hade kunnat vara sämst, men trotts allt bara pga Fia så va den endå värd. Har väll mycket att säga men ja som sagt.. PLUGGA! så jag lämnar er med:

Tanja: Hallo börje!
Fia: Hallo! ... vad heter han? ..



P.S. TACK FILIPPA!!!!!!! <3







Eiiiiiiih

God kväll, Jag har så grymt tråkigt så att jag sitter här en lördag kväll och skriver, eller ja inte bara det jag fixar min nya mp3 också ^^ Är superglad över den, min förra gick bara sönder och jag var redo att ge upp x)  jag använder seriöst min mp3 varje dag! så ni kan bara tänka er x) men nu fick jag en ny ^^ nu skall jag bar förstå mig på den också x)

clas ohlssons


Idag var jag på Nydala(Kfum) kfum bild    och det var adjöskojs för Tina, Synd att hon slutar men det var roligt idag iaf ^^ Nästa helg blir det extremt ledarhäng :D Tagga ^^ och hoppas Nike kommer :) Ska absolut jobba på vilse i skogen nästa sommar <3 kanske jobbar stefan också och det blir juh skoj :D haha ^^

Imorgon skall jag vara duktig och jobba på kyrkan ;P haha men har ni tråkigt så hör av er.. x)  Jag och Fia kom juh fram till att vi va bortskämda x) har typ aldrig tråkat på en lördag förut x) och nu tråkar vi juh bara för att vi är för lata för att fara någonstans.. men men imorgon som sagt ^^

Tanja

Allt var då inget och inget var då på riktigt.
. Om ifall att idag vore imorgon och igår vore imorgon med..
5,6,7 eller 5,4,3 det kunnde varit år..
Att leva,dö,överleva,vara det är många val

By  Tanja




jag måste skaffa ett par vinterskor...
 

Vaknade du på fel sida?

OHOJ!


Idag gick bara feeeel, försov mig imorse och kom försent till IKSU, stress,stress, för att hinna till stan till 11:00  skulle samla pengar till världensbarn samlingsbössa Var riktigt skoj faktiskt. Folk är grymt givmilda :) det var bara en sur tant som började gnälla en massa x) men det är som med telefonförsäljare jag trodde ärligt inte att folk köpte saker av dom. x)

http://svt.se/varldensbarn

It's living proof people need to be together
 I'm thinking about how I just want to open up
 And give and give and give
And it's ok for you to care
Cause I can feel you in the air



Så grymt härligt med helg! kan inte förklarar hur trött jag är.
(Fick tillbaka mitt psykologiprov.. jag vet att man inte ska gnälla men 1 poäng ifrån mvg kan endå ta sig..)


damdamdam!

Oj jag vet inte riktigt,


Började dagen med att träna på IKSU med MiQ :) Skola var rätt så chill vi tränade Romeo & Juliet typ hela dagen,

"It is,It  is, Hie hence, away,be gone, It is the lark that sings so out of tone"


VI snackade om mycket intressant idag bland annat datum, alla har sitt datum. så vad är ditt? tänk efter riktigt noga, Inte då du fyller år eller sånt utan det som du bryr dig om,Det som ger dig rysningar.. det som får dig att känna lycka,sorg det som får dig att minnas ... ditt datum..

mitt närmar sig med storm steg.. nästan så att det gör ont..

jag gillar min klass mycket mycket ;P 
min klass

Jag glömde bort att blinka

Det gör ont i mina ögon för jag glömde bort att blinka...

Sitter och dricker te och försöker ta mig för att plugga samhälls.. prov imorgon. Det var på något vis jobbigt att stiga upp imorse men jag tog mig till skolan. Var allmänt ..inte jag.. men imorgon skall jag ta och fixa lite grejer. Tror jag skall försöka befria klassen från shakespeardramat.Själv så har jag inget emot att spela upp det men jag har sympati med dom som inte vill.Jag är kamratstödjare.. tydligen snäll. Känns bra men endå + att jag fick höra att jag var smart :) känns juh liksom också bra. Att vi är kompisar känns väldigt bra.. men de känns lite trist att du inte vågade hälsa på mig...Allt sånt här påverkar mig,Det känns så meningslöst.. jag är smart nog att tenta bort hela gymnasiet men det går inte för det saknas en bit av mig..känner mig som en trasig kärra .. typ rullar fram i bra fart ser en nerförsbacke och ba wohoo så lossnar ett hjul och nu står jag här.. Saknar en bit av mig.

synd

JagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMig
JagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarDIGJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMig
JagSaknarMigvJagSaknarMigvJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMig
JagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMigJagSaknarMig


arbete
Jag gillar verkligen min inriktning:)
 På samhällskunskapen så skapade
 Jag,Natalie,Sanna och Ida (förövrigt grymt härliga tjejer)
 Ett eget land ^^  Grubien!  woho!


Nu måste jag försöka plugga.

Sluta aldrig hoppas,
Sluta aldrig le,
Sluta aldrig önska,
Under kan juh ske,


fin bear





Tiden läker ALLA sår? ?

There's not one thing
That I'd rather do
Than stop the world and dance with you

Var ledig idag och kände mig hurtig ^^  Tvättade och städade, Sedan for jag till IKSU och tänkte träna men när jag sprungit i typ 5 minuter ringde Fia så jag drog till stan och träffade Fia,MiQ och Elin :) skulle handla men de gick sämst så jag råkade köpa 2 balsam istället för schampo x) men sen stack vi till station och fickade^^  grymt mysigt.

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast


åt tacos med fia

Fia och MiQ  var här i helgen, Det var grymt roligt. Käkade Tacos och det va mys sen så spelade vi spel och bara var ;) Fia fixade min frisyr ..
Tanjas frisyr


Även om allt känns väldigt jobbigt just nu så känns det bra att dom finns.Det känns liksom bra att veta att man fortfarande kan skratta. Det enda vi inte riktigt kommer överens om är att "Tiden läker alla sår"

Tanja: Det gör den
MiQ : Det gör den inte
Fia: Det gör den ibland..
Tanja: .. Det bara måste vara så.. det bara måste de...

ledsam björn

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick

Jag kräver en förklaring..


ögonbrynetHAHAHAHAHAHAHAH xD
T: ..Det är något fel på mina ögonbryn...
F: men så är mina med..
T: men vafasen det ena är juh högre upp och jag har huvudet rakt , fia titta!
F: hahaha ja men de är så
T: .. hrm..okej..  vi har antagligen ryckt för mycket.. Du har rätt igen fia.. 
F: Japps , kom du på det nu?
T: nä... igår kväll..


varför finns det en gul skylt som det står 122 på vid laboratorvägenshållplats.


Fick träffa Fia idag :)  Det var skojs..


Fråga: Om du såg någon gråta på bussen ... skulle du säga något/göra något då?


som blondin
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär






RSS 2.0